Is cannabis verslavend

Blowen kan worden gedaan om even tot rust te komen. Doorgaans ziet men het als sociaal gebeuren als het met vrienden wordt gedaan. Daarbij heeft men al te vaak geen oog voor de gevaren van blowen. Zelfs wanneer er al problemen zijn ontstaan ontkent men soms dat ze door blowen zijn veroorzaakt.

Terughoudendheid in het gebruik van cannabis is belangrijk. Kijk niet te lichtzinnig tegen de negatieve consequenties van blowen aan. Hoewel het gaat om softdrugs kunt u het beste het gebruik in de hand houden.

Dat blowen ook invloed op het slapen heeft, merken veel cannabisgebruikers na verloop van tijd. Het kan zelfs zo erg zijn dat men zonder joint wakker ligt. Daarnaast kan het lastig zijn om dromen te onthouden wanneer u stoned bent.

Lamlendig erbij zitten na het blowen dat zult u vast wel herkennen. Het cannabisgebruik kan tevens een negatieve invloed hebben op uw prestaties op het werk. Uw hele leven kan op den duur rond het blowen worden ingericht.

U kunt allerlei redenen hebben om te willen stoppen met blowen. Een eerste stap die u dan kunt nemen is het doornemen van het artikel genaamd stoppen met blowen. Want de kans is groot dat u op zoek bent naar goede tips rond stoppen met blowen. Maak dus optimaal gebruik van de tips die worden geboden.

Laat de joint ook maar liggen wanneer u angstklachten, psychoses of depressies heeft. De gevallen waarbij blowen tegen de aandoening helpt zijn zeldzaam. Ook in combinatie met medicijnen kan blowen slecht vallen.