Positiv Tænkning Og Dens Effekt På Dit Helbred ved at Greg Riley

Den første situation til at overveje, er forholdet mellem tanker og tilstande som depression og stress. Et afgørende spørgsmål er, om den person, der er tanker, der skaber de fysiske depression eller fysisk depression, og er ved at skabe negativ tænkning. Når det kommer til, hvordan du kan bruge dit sind til at hjælpe, dette kan ske bevidst og ubevidst. HurtigtslankWhen nogen har en vane med at forestille sig ting at dreje sig meget dårligt, rationel tænkning kan vise vise dem, at de ofte overdrive. Men det ubevidste sind er langt mere magtfulde i udformningen af vores sædvanlige adfærd, ofte uden for vores bevidste kontrol. Visualisering og hypnose kan være meget effektiv i at ændre overbevisninger, og hvis du gør dette, en langvarig effekt kan være mere magtfuld end ved hjælp af logik.

Det er ligeledes sandt, at positiv tænkning kan have en indvirkning på vores fysiske sundhed, og du kan være opmærksom på placebo-effekt på mennesker, der føler sig syge. Dette er, når personer får en pille, som i virkeligheden ikke har nogen helbredende værdi, og endnu, de hævder at mærke en forbedring i, hvordan de føler. Dette er dokumentation for, at forbindelsen mellem sind og krop, og der er mange eksempler på mænd og kvinder med et positivt livssyn bliver i stand til at komme sig hurtigere efter sygdom og tilskadekomst. Du kan også bruge kraften i dit sind til at hjælpe dig med at opnå dine fitness mål. Et historisk eksempel på dette er, når de fire minutter barriere for at køre de km var brudt, der var blevet anset som muligt, op til dette punkt. Når "barrier" var blevet brudt, andre løbere også begyndte at bryde gennem det havde virkelig været en hindring for tro.

Virkningerne af aldring er også påvirket af, hvordan vi tænker om processen. Efterhånden som du bliver ældre, kan du tale med dine venner om din "brokken og pains" og din svækket capabilitiesh Det synes der er en stor del af sandheden at sige, "Du er kun så gammel, som du tror, du er," og vores tanker kan bruges til at fortryde en masse af de såkaldte virkninger af befolkningens aldring. Desværre, mange enkeltpersoner vil fortsætte med at holde fast i gamle overbevisninger om den uundgåelige "faldet" af sundhed i alderdommen, og ikke er opmærksomme på fordelene ved at en positiv outlook.

Nu, at du er opmærksom på, at din holdning kan give https://www.loseit.com/ dig et meget bedre helbred, er det op til dig at tage fordel af disse oplysninger og sæt din intention at tænke positive tanker, når du kan huske.