Technologies integration strategies for content recommendations.

För illustration , på specifikationer måste bestå av förväntningar för studenter för att beräkna flytande att anställa papper och penna, teknik understödda och mentala strategier och att använda grafräknare eller persondatorer att plotta och undersöka matematiska föreningar . Dessa förväntningar borde vara avsedda till bistå en läroplan förmögen i användningen av teknik relativt än limit användning av teknik till distinkta kompetens eller klass uppgår . Teknik gör ämnen tillgänglig till alla studenter vilket innefattar dessa med särskilda krav . val för hjälpa studenter till optimera sina styrkor och utveckling i en förväntningar - beroende läroplan utvidgas via användningen av teknik - baserade stöd och interventioner. För typexempel specialiserat teknik ökning möjligheter för elever med fysiska problem till skapa och visar matematik principer och färdigheter . Teknik påverkar hur vi funktion hur vi play och hur vi vistelse våra liv. Den inverkan teknisk innovation i klassrummet bör har på matematik och naturvetenskap lärare försök till leverans varje elev med " möjlighet och tillgångar till producera den språk kapacitet de måste ha till gå efter livets Mål och delta helt som informerade , framgångsrika användare av samhället " kan inte överskattas.

Teknisk innovation ger lärare med handledning teknisk innovation Resurser de kräver till fungera mer effektivt och att vara mycket mer reagerar på personen krav sina högskolestudenter . Plocka lämpligt teknik instrument ge akademiker en möjlighet till skapar elevernas begrepps förståelse och ansluta deras lära till fråga hittades i klot . Den tekniska innovationer verktyg sådan som Inspiration® teknik Starry kväll En WebQuest och Portaportal låt studerande till användning en val av strategier sådan som förfrågan, svårt - lösa uppfinningsrik tänkande synlig bilder, viktigt väger och händer -på övning.

Positiva aspekter av användningen av dessa teknik resurser införliva förstärkt noggrannhet och hastighet i uppgifter urval och grafer, äkta -time visualisering, interaktiva modellering av osynliga vetenskap förfaranden och konstruktioner , på kapacitet till samla och bedöma stora volymer uppgifter samarbete för kunskap samling och tolkning, och mycket mer varierade presentationer av förmåner.

Teknisk innovation integrations metoder för innehåll material Riktlinjer . Början på dagis och sträcker genom kvalitet tolv olika teknik kan göras en del av varje dag undervisning och lära där till exempel , användning av mätaren pinnar, hand linser, temperatursonder och personlig datorer förvandlas till en sömlös inslag av vad akademiker och studenter är lära och utföra . Innehåll instruktörer behöver använda teknik i närmar att medger elever till utföra förfrågningar och samverka i samarbete sysselsättningar. I klassisk eller tränare -centered metoder PC teknik är utnyttjas mycket mer för borr, praxis och behärskning av standard färdigheter .

Den handledning strategier begagnade i sådan klassrum är instruktör centrerad eftersom av hur de kosttillskott lärare - förvaltade rutiner och bara för att den programvara sysselsatta till erbjudande borren och praxis är instruktör plockade och instruktör tilldelas. Relevansen av teknik i liv av ungdomlig elever och förmåga av teknisk innovation till förbättra lärarnas effektivitet är stödja till höja elevernas prestation i nya och spännande tekniker .

Som studenter överföring genom kvalitets uppgår , de kan har interaktion i mer och mer innovativa armar -På, snabb kartläggning beroende personligen relevanta åtgärder plats de undersöka forskning åtgärd , sammanställa och analysera detaljer till nå slutsatser, beslutsamhet bekymmer, göra prognoser och / eller söka alternativ . De kan klargöra hur vetenskapen ofta förbättringar med införandet av nya system och hur fixering tekniska svårigheter ofta resultat i nya vetenskapliga förståelse . De behöver beskriva hur nya teknik vanligtvis förlänga den befintliga varierar vetenskapliga förståelse och införa nya platser av forskning . Daglig Verksamhet