Hasj verslavend

Om te ontspannen roken veel mensen regelmatig een joint. Doorgaans ziet men het als sociaal gebeuren als het met vrienden wordt gedaan. Over de gevaren van het roken van cannabis wordt door het gros van de blowers niet echt nagedacht. Jammer omdat men daarom het ingrijpen bij te veel blowen maar blijft uitstellen.

Het risico van blowen ernstig nemen is van groot belang. De gevaren van blowen kunt u maar beter niet te lichtzinnig oppakken. Zorgen dat u verantwoord gebruikt is het enige dat u kunt doen om de controle te bewaren.

Een groot gevaar is wanneer men dagelijks gaat blowen. Blow daarom enkele dagen per week niet. Coffeeshops kunnen hier u verder over adviseren.

Is men afhankelijk van de cannabis geraakt dan kunnen er gemakkelijk financiƫle problemen ontstaan. Door strengere regelgeving is er een hogere prijs aan wiet verbonden. Het wordt steeds meer zonde van het geld.

Bruikbare tips zijn welkom wanneer u serieus wilt stoppen met blowen. Voor praktische tips is het aan te raden om stoppen met blowen door te nemen. Ook belangrijk is het dat u voor de volle honderd procent achter het stoppen met blowen staat.

Bent u nog jong, blow dan helemaal niet. De ontwikkeling gaat bij blowen veel trager. Dus eigenlijk zal iemand nog een paar jaar moeten wachten.