Den Corporate Mission of Aztec Group

 

Da Aztec gruppe begyndte sin drift i 1981, har det bevaret de samme mål, det har fastlagt for at opnå for sin ejendom institutionelle og entrepreneurielle klienter, nemlig:

 

Til at tilvejebringe kapital til fast ejendom udviklere og investorer
At tjene og fremme investeringer-niveau ejendomshandler

 

Som en førende virksomhed i Florida fortsætter Aztec med at levere fremragende service til mange klienter i ejendomsbranchen ved at anvende sin bred erfaring med sit hold af fagfolk, der råder over omfattende forståelse af markedet og har forskellige institutionelle og udviklingsmæssige track-poster. Aztec er anerkendt succes skyldes virksomhedens meget fokuseret, kreative tilgang til at opbygge ejendomshandler, som er af investeringer-grade.

 

Aztec gruppe forstår, at de primære behov for en klient er hovedstaden indlede eller fortsætte en eksisterende ejendomsprojekter. Men hovedstad langs vil ikke være tilstrækkeligt for at sikre succes i en virksomhed. Selv med mindre end den nødvendige kapital, kan nogle virksomheder vende rundt et projekt med de nødvendige markedsføringstiltag stilles til rådighed gennem de seneste udviklinger i ejendomsbranchen, såsom pre salgs- og andre strategier for markedsføring. I sidste ende, en minimumskapital for at bringe et projekt investeret. Aztec fylder dette behov for sine kunder, der har behovet.

 

Derudover Aztec ser det job som værende mere effektiv, når det bliver en integreret del af kundens team; det vil sige, at se perspektiv af ejeren eller udvikleren selv. På trods af, at Aztecs kompensation gebyr bygger på succesen af transaktionen, giver ser på problemer i point-of-view af klienten førstehånds tilgang til ankommer til positive løsninger og tæt styring af transaktionen. Ingen ægte professionel vil ønske om at have mindre end med hensyn til at have en fuld forståelse af problemerne og de tilgængelige svar på en bestemt bestræbelse.

 

Fremme ejendomshandler kræver de færdigheder, som vil give både bygherren og finansmanden en i at se potentialer i projektet. Uden kapital-udbyderen får en direkte adgang til de specifikke mål og behov i klienten, vil hvert trin i processen være under en skygge af usikkerhed. At være gennemsigtig i de tidlige og sidste trin af transaktionen vil forsikre at alle baser er dækket og at mindre og større bekymringer er planlagt ud til deres fulde gennemførelse. Projekter mislykkes ofte, fordi en part holder kortene alene og modparten er tilbage i mørke. Aztec har nok erfaring, at drive forretning på denne måde vil føre til negative resultater.

 

Denne tilgang til sine investeringer mission er helt unik blandt virksomheder, der Aztec fortjener det omdømme, det har fået for at have været yderst vellykket i branchen og som en førende ejendomsmægler bank virksomhed. Sådanne omdømme kommer ikke uden den nødvendige track-record til at bakke det. Aztec gruppe er "missionen fuldført" en rutinemæssig begivenhed.