7 Päivää lehden kaltaiset lehdet menossa webiin kuten myös älypuhelimille

7 Päivää lehden tyyppiset lehdet ovat perinteisesti olleet melko kilpailtu bisnes Skandinaviassa. Kilpailutilanne ei taida olla vähentymässä, koska nyt kustantamojen on pakko ottaa huomioon myöskin näkyvyys verkossa. Aikakauslehtien (mm. 7 Päivää) markkinointi on selvästi muutoksessa joten perinteiset lehtitalot ovat http://www.etonline.com/news/142816_Biggest_Celebrity_Cheating_Scandals/ täysin uusien haasteiden välissä.

Lukijamäärät lehdillä ovat laskemaan siirry 7 päivää lehden tilaukseen päin, mutta ruotsalaiset ja suomalaiset kuluttavat muihin suhteutettuna edelleen paljon painettuja aikakauslehtiä. Samankaltainen kehityssuunta voidaan nähdä lisäksi sanomalehtien asiakaskäyttäytymisessä. Pysyäkseen muiden kanssa taistelussa asiakkaista lehtifirmojen täytyy seurata asiakkaiden seuraamien trendien muutosta ja lisäksi kasvattaa palveluitaan internetissä.

Hyvä keino myynnin lisäämisessä näyttäisi olevan hakukonemarkkinointi. Hakukoneiden avustuksella voidaan saada helposti kerättyä valtavia kävijämääriä. Facebook lienee toiseksi yleisin missä suomea puhuvia pystyy vaivattomasti tavoitella. Vanhanmallinen mainostaminen vastaavasti laskee tehoa ja niinpä aikakauslehtien, kuten 7 Päivää tarjouksien mainostaminen käy vähemmän kannattavaksi.

Suuret sekä luetut lehdet ovat luonnollisesti paremmassa asemassa, sillä näiden ei tarvitse enää nostaa asiakasmäärää. Erilainen tilanne lienee lehdillä, jotka ovat vähemmistön tilauslistalla. Tällaisia näyttävät olevan esimerkiksi Tuning-lehti kuten myös Hyvä Terveys.

Lehtien alennukset muuntuvat kamppailun koventuessa aina vain houkuttelevammaksi, kun firmat vastaavat kasvavaan taisteluun markkina-asemastaan. Markkinatilanteen kiristyminen taitaa olla suomalaislukijoille varmasti vain hyvä asia. Lehtitarjouksien etsiminen ei aina tunnu olevan vaivatonta, kun useimmiten halvin lehtitarjous näyttäisi olevan piilossa jollakin monista cashback -verkkosivuista.

Webistä voi löytää lukuisia nettisivuja, mitkä ovat keskittyneet julkaisemaan houkuttelevia 7 Päivää lehtitarjouksia. Monesti pelkkä tilaajan lahja sattuu olemaan arvoltaan tilauksen hintainen. Aikakauslehden tarjous kannattaa hyödyntää, vaikka tilatusta lehtijulkaisusta ei jostain syystä tykkäisi, sillä oheistuotteet maksaa aikakauslehden tilauksen takaisin kuluttajalle.

Aikaisemmin sanomalehden tai 7 Päivää lehden tilaamisen joutui toimittamaan puhelimitse http://www.thehollywoodgossip.com/categories/celebrity-scandals/ tai sitten postin välityksellä lomakkeella. Lukijan kannalta katsottuna tämä saattoi olla kuitenkin melkoisen hankalaa. Nykyaikana aikakauslehden tilaamisen pystyy toimittaa verkossa, joten puhelimen välityksellä myyminen näyttäisi olevan vähentynyt selvästi. Tilaussivulla näppäillään henk. koht maksutiedot ja tämän jälkeen ensimmäinen numero tilaukseen laitetusta ko. lehdestä on perillä yleensä parissa arkipäivässä.

Sanoma -ja aikakauslehdet elävät edelleen valtavassa muutoksessa. Uusin haaste näyttäisi olevan mobiililaitteiden tulo markkinoille. Sisällön vieminen nykyaikaisille puhelimille eroaa suuresti sellaisesta, mihin lehtitalot ovat saaneet tottua. Nähdäkseen kehityskulun paremmin joutuu odottelemaan monta vuotta, sillä kehitystä on mahdotonta arvailla.