Tiger Temple Thailand

Minneverdig opplevelse i Tiger Temple Thailand

Hvordan ville det fornemme hvis du lov til å se og ta på en hel voksen tiger som er ute av buret? Det ville være en stor spennende opplevelse. Hvis du ønsker å få denne opplevelsen så må du planlegger å besøke tiger tempel Thailand. Theravada buddhistiske tempelet ligger Saiyok av Thailand og er en spesiell tempel der du vil se en masse ville dyr og ett av dyrene er den majestetiske tiger. Opplev Tigertempelet på din Thailand reise 2015

Pakkereiser ThailandPakkereiser Thailand 2015

Små unger:

Tempelet er også kalt som tiger tempel grunn til grunn av tigre. Tempelet er sett nær den mest populære turistmål broen over Kwai. Det er formelt kalles som wat pa luangta bua yannasampanno. Fra år 1999 munkene er veldig opptatt i opplærings tigre og dette begynte da forkastet tiger klubben ble sett i tett skog av bygdas befolkning som tilbød ungen til munkene for å se etter ungen. Da nyheten spredte seg, begynner stort antall mennesker å bringe ungene til templet. De fleste av ungene har savnet mor til krypskyttere og var lite å ta dem. For tiden er det atten cubs i templet.

Funny syn:

Daglig kvelds tigrene er tillatt ut av merdene og fraktet til en gruve der det er et basseng naturlig der de små tigere få deres bad og lek. De er matet tørr katt elementer og kokt kylling. Munkene i tempelet ta full omsorg for å sørge for at tigrene ikke smaker blod av noe mat. Når de unge er vakkert trent, besøkende som besøker tempelet se tigrene fra en nær avstand. På den tiden, er besøkende tillatt å pet og touch tigre. De besøkende har donasjon og munkene denne donasjonen å mate tigrene. Besøkende er beskyttet i team av handlers Det er også frivillige til å ha et øye på tigrene, når de besøkende klappe tigre. For en ekstra avgift kan du også få de største tigre hodet gjemt på fanget. Du kan ha glede av den morsomme synet av tigrene spille i en pool; tigrene lekent bekjempe hverandre.

Annerledes opplevelse:

Thailand Tigertemple - 37

Besøkende er glade for å mate de unge tigrene på fanget. Disse ungene er kan være to til fire måneder; du kan også se vannbøfler, griser, elefanter, unge elg og en flodhest n vedlagte bassenget. Besøkende til tempelet måtte signere en ansvarsfraskrivelse før de blir tillatt å gå inn. Dette er for å sørge for at tiger tempelet ikke vil være tiltale, i prosessen at noen kommer i ferd med å bli angrepet av tigrene ikke følgende retninger. Folk oppfordres til å unngå å gjøre fra å bruke oransje eller røde klær, derav ikke å opphisse tigrene, Hva en annerledes opplevelse det var for hver besøkende, for å få opp nær og personlig med de majestetiske tigre, vil det være en stor og uforglemmelig opplevelse for de besøkende.

Husk å bruke noen dager i Bangkok når dere først besøker Thailand og Tigertempelet. Er det første gang dere besøker Thailand så anbefaler vi å bruker en Bangkok Guide.