Nettopp Hva gjør en sivil advokat?

En advokat som spesialiserer seg sivil lovgivning regnes som en sivil advokat. Civil regler har mange områder inkludert virksomhet lover, Firma lover, cerebral eiendom lover, husholdning lover, ulykkesskade lover, skifterett lover, eiendoms lover, skatte lover, og mange andre. Civil lov er a gren av advokat takle tvister blant menn og kvinner og / eller bedrifter, der betaling kanskje gitt for lidende . En sivil advokat ikke bare representerer kunden innen lovlig forløp men i tillegg gir juridiske Lege tjenester på klient i sivile befatning .

Civil regler omfatter all lov som kan være ikke ulovlig lovgivning . Civil regler ønsker løse ikke - ulovlig konflikter eksempel problemstillinger over betydningen av Avtaler , hjem administrasjon separasjon og skilsmisse , omsorgen for barna og skader for private og residence skade . Sivile advokater takle søksmål ​​ som involverer enkeltpersoner og bedrifter , samt oss regjeringen .Sivile advokater vil generelt velge mer enn en aspekter regler til fokusere på . . Du bør gå til en sivil advokat som spesialiserer seg på skattelovgivningen hvis du trenger hjelp med skattelovgivningen. . Du trenger tjenester av en sivil advokat som spesialiserer seg på personskade søksmål hvis du har blitt skadet i . en ulykke og du ønsker å sende inn et søksmål søker erstatning . En sivil advokat som spesialiserer seg på familie loven vil http://lokaladvokat.no/store-adv/advokat-bergen-sentrum være i stand til å hjelpe deg hvis du er filing for skilsmisse eller søker foreldreretten til barnet ditt.

En advokat kan også hjelpe deg hvis du kjører en virksomhet ved å gi deg riktig råd som kan redde deg fra kostsivilrettslig søksmål En sivil advokat spesialiserer seg bedrift lover kan råde deg om politikk småbedrifter må etterkomme samt tillatelser trengs av småbedrifter . Han er i stand til å Hjelp du har de sertifikater. Lover som regulerer utøvende av bedrifter er kompleks . Det er sivile http://dutchfood.about.com/od/drinks/r/Advocaat.htm advokater som er eksperter i bedrifts lover. Innen real-estate transaksjonen , en advokat fokusere på eiendoms lover kan sjå til at den transaksjonen blir nå henrettet i den riktige måten nødvendig dokumenter er ordentlig oppnådd og også salg proveny skikkelig utbetalt ut og består ved stenge .