Nøyaktig hva betyr en sivil advokat?

En advokat som er ekspert i sivil lovgivning regnes som en sivil advokat. Civil regulering har flere felt som inkluderer Selskapet lover, bedrifts lover, intellektuell Huset lover, kjære lover, ulykkesskade lover, skifterett lover, eiendom lover, skatte lover, etc . Civil regulering kan være en divisjon av lovgivning arbeidsmiljø med uenigheter mellom folk og / eller organisasjoner , der kompensasjon kanskje tildelt for lidende . En sivil advokat ikke bare representerer kjøperen i et lovlig fremover men i tillegg gir juridiske tjenester til kundeservice i sivile transaksjoner .

Civil regulering inkluderer all lovgivning som er ikke kriminell regulering . Civil regulering ser for løse no - forbrytelse uenighet for eksempel uenigheter innenfor betydningen av Avtaler , hjem oppkjøpet skilsmisse , omsorgen for barna og problemer for personlig og eiendom skade . Sivile advokater ta vare på juridiske saker ​​ som innebærer enkeltpersoner og bedrifter , og i mange tilfeller statlige virksomheter.Sivile advokater vil normalt velge en rekke aspekter regulering til er eksperter Fysioterapeut på. Hvis du trenger hjelp med skattelovgivningen, bør du gå til en sivil advokat som spesialiserer seg på skattelovgivningen Hvis du har blitt skadet i en ulykke, og du ønsker å sende inn en rettssak søker erstatning, vil du trenger tjenester av en sivil advokat som spesialiserer seg på personskade søksmål Hvis du er filing for skilsmisse eller søker foreldreretten til barnet ditt, vil en sivil advokat http://www.lsu.edu/psychology/documents/vita/Advokatvita.pdf som spesialiserer seg på familierett kunne hjelpe deg ut

En advokat kan også hjelpe deg http://lokaladvokat.no/oslo-adv/advokat-sagene hvis du kjører en virksomhet ved å gi deg riktig råd som kan redde deg fra kostsivilrettslig søksmål En sivil advokat spesialiserer seg organisasjonens lover kan informere deg rundt restriksjoner organisasjonens burde holde samt sertifikater essental til organisasjonen. Han kan Hjelp du har de lisenser . Lover som regulerer jobbe av bedrifter er kompleks . Du finner sivile advokater som konsentrere seg om bedrifter og lover. Innen eiendoms kjøp , en advokat fokusere på eiendoms lover kan sjå til at den avtale har vært henrettet i den riktige måten nødvendig filer er hensiktsmessig utført og også transaksjon fortjeneste skikkelig utbetalt ut og hensyntas ved stengetid .