Unde pot apela la servicii de inchirieri pentru limuzine?

Clientul care face comanda si care va conduce masina, este persoana care semneaza si contractul de inchirieri. Pesoana trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii : varsta minima sa fie de 21 de ani impliniti ; sa poata face dovada ca este posesorul unui permis de conducere valid ; sa fi obtinut permisul de conducere de minim 2 ani . Aceste conditii sunt obligatorii iar in cazul in care nu sunt indeplinite cumulative, contractul de inchirieri nu se va incheia. Clientul este obligat prin semnarea contractului de Inchirieri masini sa returneze masina in conditii bune impreuna cu toate actele, accesoriile si echipamentele din dotarea masinii, la locul, data si ora stipulate in contractul de inchirieri .

Despre inchiriaza limuzina Bucuresti in conditii avantajoase

O practica frecventa in multe tari, inchirierea unei masini pe o perioada scurta de timp a devenit o optiune viabila si in Romania. Insa momentan, majoritatea clientilor sunt ori strainii care au afaceri pe plan local ori romanii veniti in vacanta in tara natala. Daca judecam la rece din punctul de vedere al unui om de afaceri strain, inchirierea unei masini pe o perioada scurta de timp pare mai rentabila decat deplasarea in mai multe zone cu un taxi. Si unde mai pui ca isi poate inchiria masina pe care si-o doreste, poate chiar un exemplar similar cu cel pe care il conduce frecvent in tara sa de origine. Astfel, evita suplimentarea nejustificata a parcului auto propriu si reduc la maximum costurile alocate acelor proiecte.

Platind un pret mic, s-ar putea sa nu aveti parte de facilitatile pe care vi le-ati imaginat intr-o limuzina, scazand considerabil calitatea entertainmentului pentru tine si invitatii tai. Cel mai bun sfat in acest caz ar fi prospectezi piata din timp. Stabilirea necesitatilor pentru acest serviciu este foarte importanta. Gandeste-te cati oameni vor fi alturi de tine in limuzina, care ar fi facilitatile pe care ti le-ai dori. Avantajul incontestabil al inchirierii unei limuzine este reprezentat de simplitatea cu care poti sa-ti planifici traseul. Bineinteles, in cazul in care propriul vehicul se afla in service, iar tu n-ai chef de nesimtirea taximetristilor sau de transportul in comun. Limuzinele sunt si ele variate, oferind mai multe sau mai putine locuri pentru persoane si diferite forme de entertainment. Dotarile si interiorul unei limuzine fac diferenta si te vor ajuta sa-ti impresionezi invitatii.

 

Tag: inchiriere limuzina Bucuresti inchiriere limuzina pret mai mult