7 Päivää lehden tyyppiset julkaisut pyrkivät nettiin kuin myöskin älypuhelimille

Suureen suosioon nousevan aikakauslehden kuten esim. 7 Päivää perustaminen ei ole helppoa, koska markkinoilla näyttää olevan reilusti kilpailua Suomessa. Lehtitalot joutuvat markkinoimaan aina vain monipuolisemmin, kun lehtiä tarkastellaan myös pc:llä kuten myös kännyköillä. Moderni markkinointimateriaali verkossa on luultavasti ollut aiheuttamassa tällä hetkellä koettavan murroksen 7 Päivää -lehden ja vastaavien kamppailussa lukijoista.

Lukijat lehdillä näyttävät olevan laskussa, silti pohjoismaalaiset kuluttavat toisiin kansallisuuksiin vertailtaessa yhä edelleen hurjasti painettuja aikakauslehtiä. Lukijakato on nähtävissä lisäksi uutisjulkaisuiden kaupassa. Siitä syystä, että ihmiset pelaavat ja kuluttavat aikaansa enenevissä määrin netissä, myös http://www.vh6.com/news/3486/greatest-celebrity-scandals/ kustantamot joutunevat irroittamaan budjettiaan webiin.

Hakukonemarkkinointi näyttäisi olevan asiakasmäärän nostamisessa oivallinen apuväline. Valtaosa pohjoismaalaisista hyödyntää lähes päivittäin hakupalveluja, näin http://ww.itimes.com/showbiz/celebrity-scandals/photos markkinapotentiaali tuntuu olevan valtava. Myös näkyvä esiintyminen twitterissä ja facebookissa näyttäisi olevan markkinoinnin tilaa Seiska mökilles takia tarpeellista. Tavanomainen mainostaminen vastaavasti laskee voimia ja 7 Päivää tarjouksen mainostaminen on käymässä kannattamattomaksi.

Suuret + puhutut lehdet ovat luonnollisesti etulyöntiasemassa, koska sellaisten julkaisujen ei tarvitse jatkossa pyrkiä kasvattamaan lukijamääriä. Täysin eri tilanne on julkaisuilla, mitkä ovatkin vähemmistön ostoslistalla. Niitä näyttävät olevan esim. Kunto Plus ja Hyvä Terveys.

Kova kamppailu on luultavasti johtanut siihen, että houkuttelevia aikakauslehtien tarjouksia putkahtelee jatkuvasti. Lisääntyvä kamppailu tietää lukijoille yhä makeampia tarjouksia ja näinollen kilpailu lienee lukijoiden näkökulmasta tervetullutta. Silloin kun olet hankkimassa houkuttelevinta alennusta lehtitilaukselle, kannattaisi tutkailla läpikotaisin lukuisa aikakauslehtien tarjouksia tarjoava saitti, sillä usein edullisimmat alennukset löytyy vasta rankan etsimisen perusteella.

Edullisia 7 Päivää alennuskoodeja näyttäisi löytyvän monilta tarjouksiin keskittyneeltä verkkosivulta. Tarjouslehden ohessa toimitettava tuote näyttäisi olevan useimmiten arvokkaampi kuin kuluttajan alennushintaisesta tilauksesta maksama summa. Aikakauslehden tarjous onkin hyvä näin ollen hyödyntää, vaikka siitä lehtijulkaisusta ei sattumoisin tykkäisi, koska mukana tulevat tuotteet maksaa lehtitilauksen takaisin asiakkaalle.

Aikaisemmin 7 Päivää lehden tilausjärjestelyt täytyi mennä suorittamaan puhelimitse tai postitse tilauslomakkeella. Lukijan kannalta katsottuna se oli kuitenkin melkoisen hankalaa. Nykyisin tilauksen saa toteuttaa netissä, näinollen puhelimen välityksellä myyminen onkin laskenut selvästi. Tilaussivulla syötetään omat tiedot jonka jälkeen uusin painos tilatusta lehdestä toimitetaan parissa vuorokaudessa.Webin mahdollisuuksien omaksuminen on ottanut pitkän aikaa aikakauslehtiä tekeviltä firmoilta, silti lisää seuraa. Tuorein muutos näyttäisi olevan mobiililaitteiden suosion kasvu. Markkinointistrategia vaihtuu suurissa sanoma -tai aikakauslehtiä valmistavissa firmoissa, kun mobiilisisältö tarvitsee uutta asennetta. Saadakseen näkyviin suunnan selvästi joutuu odottelemaan vuosia, koska kehitystä lienee mahdotonta tietää etukäteen.