Intangible property are deemed monetary things that can not be bodily touched.

Här är några av de mest typiska auktoriserade strukturer med plus och minus i varje .

Enskilda firmor

De flesta små organisationer börja som en enskild firma. Det är när det bara finns en operatör som också ansvarig till arbetsdag -till- dag drift från företaget . Den ägaren kontrollerar alla egendom från Företag och kräver på alla juridiskt ansvar från organisation funktioner. Resultat och förluster noterade omedelbart på ägarens personlig inkomster skatter. I effekt , på företag och ägaren är exakt samma enhet lagligen.

Plussidan av enskilda firmor

Minst svårt slag av företag till set upp och lös.
Singel ägaren har komplett förvaltning över den organisation.
Alla resultat och kan återinvesteras i organisation eller det kan sysselsatta av ägaren .
Minuses av enskilda firmor

Ägare har kort juridiskt ansvar för företaget verksamhet . Detta innehåller alla skulder eller stämningar mot den företag . Ägarens hela personligt tillgångar löper fara .
Det är svårare till höja kapital från professionella resurser med ledning besättning av en viss.
Anställd positiva aspekter kan inte dras av från verksamhetens intäkter . Detta innebär den husägare välbefinnande försäkring .
Variation av enskilda firmor

Det finns bara en typ av enskild firma.
Partnerskap

Jämförbar till en enskild firma förutom att denna enhet innebär två eller mer folk som delar besittning från företag . Den arbetsdag -till- arbetsdag förvaltning från företag kunde eller kan möjligen inte delas bland de medarbetare. When återigen den lagen verkar på husägare och organisation som en ensam enhet. En bearbetning arrangemang borde utarbetas av en advokat och undertecknas av alla följeslagare reglerar hur ägande delas, vinster blir distribueras nya medarbetare lagt och företag upplöst. Den pris för advokat till skapa en stor funktion avtal är betydligt betydligt mindre än tvisten som oföränderliga vilja komma mer än den existens en företaget . Det är exakt samma oro som med en skilsmässa över den egendom .

Plussidan av partnerskap

De är ändå lätt till bygga men du måste har en skickligt kommas bearbetning avtal .
Ansvar är spread över många ägare .
Alla resultat kan återinvesteras eller rörelse omedelbart till husägare .
Det är lättare att få pengar från klassisk resurser som innefattar bankaktiebolag.
Minuses partnerskap

Alla partners är ansvarig för kreditkortsfordringar och stämningar från organisation. Partnernas personligt tillhörigheter löper fara .
Resultat och beslutsamhet genere delas om konflikt inträffar.
Personal fördelar kan inte dras från företag kassaflöde. Exempel av immateriella tillhörigheter skulle vara patent, varumärken , och upphovsrätt. Det finns två olika typer av immateriella tillgångar , som är märkta som lagliga immateriella tillgångar och konkurrenskraftiga immateriella tillgångar. Det är rekommenderas som du ser din revisor för mer förslag på immateriella egendom som väl .

Nu när vi har täckt tillhörigheter, vi måste Converse av dess "onda tvilling skulder. Skulder är något som är skyldig av en person eller företaget som måste vara återbetalas. Skulder inte gör oss inkomster, men avgifter oss inkomst. Skulder är pengar som betalas som måste återbetalas igen och vanligtvis med fascination . Det finns två klassificeringar som skulder kan klassificeras under. Det finns senaste skulder och långvarig - uttrycks skulder. Båda av dessa klassificeringar av skulder måste att betalda tillbaka och anses kreditkortsfordringar .
Aktuell skulder anses kreditkortsfordringar som måste återbetalas inom ett års tid. Detta personlig skuld normalt återbetalas genom den befintliga tillgångar konto ändå , är detta inte ofta på fallet . Det finns många olika grupper av senaste skulder. Vissa kategorier av senaste skulder är reversskulder, leverantörsskulder, begränsad - uttryck skuld , och utdelningar betalas.

Dagcenter