5 Jungler i Thailand Du Ikke Må Gå Glipp AvDet er forskjellige ting som du ikke har oppdaget i Thailand ennå, bortsett fra deres populære krydret mat og kampsport. De har skjønnheten i naturen som venter på deg å oppdage. Hvis du planlegger en Thailand reise i Asia, spesielt i Thailand, så kanskje du bør oppleve noen reell land samhandling og inn jungelen i Thailand. Dette er de fem beste jungelen i Thailand som du ikke bør gå glipp av i å reise til Asia. Vi vil ikke anbefale at du skriver inn noen av disse jungelen uten autorisert guide Thailand.

pakkereiser thailandOpplev jungelen på dine pakkereiser thailand

Chiang Rai – det beste som de har er detaljene og informasjon med sine stammene rundt. Bare ikke glem å respektere deres kultur og lære å forstå sin verden. Chiang Rai er en av de travleste senter i Thailand for trekking. Du kan ha et bredt utvalg av alternativet i å velge din trekking timer eller noen turer. Jo mer du velger å deres lengre turer, jo mer får du se deres skjønnheten i naturen, stammer, landsbyer og erfaring til å samhandle med deres natur.

Mae Sariang – det beste som Mae Sariang kan tilby er villmarken at du vil oppleve. Du vil være i stand til å gjøre fotturer i nasjonalparken og rafting i sin elv. De fleste av sine områder er befolket med Karen, og de har en fantastisk utsikt i sjøkanten.

zipline

Umphang – en isolert by som de kaller det. Dette populært sted som heter Umphang har vært et flott reisemål for mange turister på grunn av den naturskjønne utsikten og har vært omgitt med Karen kultur. Hvis du kan passere to natt reise, så ville du trolig se sine populære fossefall som også er kjent som “Tee Lor Su”. Du kan faktisk slå leir på den første dagen, og ikke bare det. Det ville være elefantridning og rafting inkludert. Du kan også sove til Karen landsbyen eller bare besøke, avhengig av hvordan du vil at din erfaring i Umphang. Dermed må du være fysisk form og sunt å gjøre trekking fordi det er en lang vei og ganske hardt. Hvis du reiser alene, så bør du vente til annen gruppe reisende som kommer.

Khao Sok Lake - 02

Phu Lang Ka – hvis du vil se noen kalksteiner, så bør du ta turen til Phu Lang Ka, og se det selv. Du kan starte din trekking til deres nasjonalparken, så hodet til enslig pensjonatet og nyte naturen. Men pass på at du tar din gruppe med deg i denne turen. Dessverre har de ikke tilbyr rafting og elefantridning.

Nan – love ørkenen? Få en tur til Nan og oppleve deres populære grotting tur, som vanligvis holdes i deres nasjonalparken Doi Phuka. I dette området, er det ikke nødvendig for deg å ta med en gruppe, og du kan gå fotturer solo. Mesteparten av befolkningen er Hmong og befolket med få M’labri mennesker. Du kan oppleve rafting i Nan, når regntiden er på fordi elva kan få raser i regntiden.

Disse følgende jungler er bare begynnelsen av reisen til Thailand, kan du nyte naturen ved å gjøre utendørs aktiviteter også som fjellklatring, trekking, rafting, elefantridning og så mye mer, så hvis du er ute etter en spennende tur og vil gi du en uforglemmelig reise.

Deretter bør du prøve disse jungelen i Thailand, og det inkluderer andre utendørs aktiviteter som de kan tilby. Du trenger ikke å bekymre deg fordi du faktisk kan bestille overnatting og transport i nærliggende steder. Mat? Du kan alltid få noen deilige delikatesser, eksotisk mat og enda anstendig mat rundt, så planlegger å tur i Thailand og gjøre uforglemmelige øyeblikk. Og sist men ikke minst, man må ikke glemme Bangkok og denne byen opplever du best med en Bangkok Guide