Alt du trenger å vite om Koh Phangan

Når det gjelder å diskutere Koh Phangan som turistmål, er det nok av viktige aspekter som må tas i betraktning. Det ligger ca tre timers båttur fra fastlandet, og kan betraktes som den siste uberørte øya igjen i Thailand. Den skiller seg fra Koh Samui på en rekke forskjellige måter. Mens Koh Samui er høyt og bygget opp, Koh Phangan har iøynefallende naturlandskap. Store eiendomsutviklere har ennå til å sette i gang å utnytte denne øya, og de fleste utvikling er begrenset til visse bungalow resorts. Denne artikkelen vil medføre noen viktige detaljer om denne urørt, tropisk paradis.

Når du reiser til Koh Phangn så kan det være fint å starte med en pakkereiser Bangkok slik at man får med seg de kjente stedene som Grand Palace og Golden Buddha.

Koh Phangan er fortsatt anses å være et populært reisemål for budsjettreisende og ryggsekkturister. Beryktet for sin Full Moon Party, er denne øya et av høydepunktene av de mest unge reisende ‘tur til Thailand. Den sørlige byen av øya, Haad Rin arrangeres Full Moon party. Kjent for å arrangere hedonistiske parter, er Haad Rin består av buktende gater oppregnet av barer, restauranter og gavebutikker.

Det finnes mange pakkereiser thailand som har Koh Pangan som sitt reisemåt og jeg annbefaler å ta en titt på en av disse hvis det er første gang man reiser til Thailandske gulfen

Hvis du skal oppdage Bangkok før du reiser vidre til Koh Phangan så annbefaler vi at du bruker en Bangkok guide slik at dien opplevelser blir best mulig i Bangkok

For ikke å nevne det faktum at Haad Rin Nok stranden tiltrekker en rettferdig andel av turister til denne byen. Under Full Moon, er Haad Rin fullpakket med turister. Og hvis du ønsker å bo i denne byen på denne tiden av måneden, så du er anbefalt å gå for avansert booking.

pakkereiser thailandpakkereiser thailand

Nord for Haad Rin finnes Ban Tai, som er berømt for Half Moon Party og Shiva Moon Party. Begge er store arrangementer selv. Du vil finne den kåte mile «på Ban Tai, en kilometer lang vei som inneholder dame barer på hver side av veien. Tatt i betraktning det faktum at disse barene er avslappet enn sine kolleger i Bangkok, de er en favoritt blant de middelaldrende personer som kommer til Koh Phangan.

Når du beveger deg nordover, kommer du til Thongsala. Thongsala kan bli referert til som den eneste sanne byen på øya; det er en pulserende blanding av restauranter, Thai butikker og vestlige barer. I tillegg til det, har det konvensjonelle matmarkeder rundt hver sving. Hvis du er ute etter noen av de mest delikate maten i Koh Phangan, er dette hvor du burde være etter solen. Videre danner Thongsala en naturlig inngangsport til fastlandet.

Når du hodet lenger nord, vil du møte signifikant forskjell i tempoet i livet. Det blir roligere med bare sporadisk hus bygget og små bygde oppgjør med lokale butikker. Hvis du er noen som er ute etter et langvarig opphold på øya, så du må vurdere landsbyene Hing Kong og Wok Tum.

På vestsiden av øya, vil du finne Tong Nai Pan. Det huser de største utbyggingene ved Koh Phangan. Luksuriøse feriesteder imøtekomme til soltilbedere som vitner om det faktum at den vestlige stranden er den mest attraktive stranden på øya. Med det blir sagt, hvis du planlegger å besøke Koh Phangan, sørg for å besøke alle de nevnte stedene og huske på retningslinjene.