Μπάνσκο Προσφορές

Η Huffington Βάλτε Ταξίδι χιονοδρομικό κέντρο Οδηγός
Sipapu σκι και το καλοκαίρι Resort στο Νέο Μεξικό είναι μια καλά άρεσε προορισμό για τους σκιέρ και τους snowboarders. Τα μισά από τα πειράματα είναι σχεδιασμένα για ενδιάμεσα (μπλε), και τα νοικοκυριά θα αγαπήσουν την πολιτική παιδί-ευχάριστο σκι (6 και κάτω σκι δωρεάν κάθε μέρα!) Off πλαγιές, το κεφάλι να BarVino σε στενή από τη Βόρεια Creek για κομψό après-ski πιάτα όπως παν-σφραγίσει άλκες rack με νιόκι και Νήσος του Πρίγκηπα Εδουάρδου μύδια αρωματισμένο με άπειρους κάρυ, λάιμ και κόλιανδρο.
{Μπάνσκο προσφορές}
Web σκι Ολυμπιακό Λέικ Πλάσιντ, το οποίο βρίσκεται εντός των Αντιροντάκ, είναι το ψηλότερο βουνό του βορειοανατολικά. Jay Peak θα πάρουν επιπλέον χιόνι από κάθε άλλο χιονοδρομικό κέντρο στην ανατολική Βόρεια Αμερική - και αυτός ο προορισμός τεσσάρων εποχών επιπλέον παρουσιάζει ένα γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος, παγοδρόμιο και το έτος-σφαιρικό εσωτερικό θαλάσσιο πάρκο. Φίλες σκόνη γνωρίζουν αυτό το χιονοδρομικό κέντρο του Βερμόντ έχει θα πάρει κατά μέσο όρο ετησίως χιόνι ντάμπινγκ των 322 ίντσες και έρευνα αναγνωστών μετά από έρευνα αναγνωστών που έχει ονομαστεί καλύτερο θέρετρο λαθρέμπορο της Αμερικής για την οικογένειά ταξίδια.

Επιπλέον, αυτό το σκι θα επιτρέψει στους αναβάτες να επιτύχουν περισσότερο έλεγχο στις στροφές τους, ενώ διατηρούν υπερβολική ταχύτητα σε οποιαδήποτε τρέξει κανένα πρόβλημα το θέμα. Η ενοικίαση εξοπλισμού σκι για αυτό το ενδιάμεσο σκιέρ δεν θα ήταν συμφέρουσα ως αποτέλεσμα της ταχύτερης σκι μπορεί να αποτινάξει βόλτα ακόμα και τους πιο έμπειρους σκιέρ. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε από ένα ταξίδι για σκι, έρχονται να πάει στη μικρή μας πόλη βόρΕιο Conway, Νιού Χάμσαϊρ .... ονομάστηκε ως ένα από τα καλύτερα 25 πόλεις σκι στη γη από το National Geographic Magazine! Έχουμε καταρτίσει, σε καμία ιδιαίτερη διαταγή, το αγαπημένο χιονοδρομικά κέντρα μας στις μεσοδυτικές πολιτείες, Βόρειο Ατλαντικό, στα μέσα του Ατλαντικού, Ανατολική Ακτή και τον ανατολικό Καναδά.

Sipapu σκι και το καλοκαίρι Resort είναι 20 μίλια νοτιοανατολικά του Taos, Νέο Μεξικό, μέσα στη μικρή πόλη του Vadito, παράλληλα με τις όχθες του Ρίο Pueblo. Μια μέση ετήσια χιονόπτωση των εκατό ενενήντα ίντσες, συμπληρώνεται από snowmaking σε 70 pc μονοπάτια του θερέτρου, επιτρέπει Sipapu να προσφέρει μεγαλύτερη σεζόν σκι Νέο Μεξικό, από το Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Το έργο θα πρέπει να πληρώνει τεράστια στην εποχή του σκι όμως έχει αντίστροφη σχέση για την καθορίζουν τυπωμένο στο εκκαθαριστικό σημείωμα.

Είναι πιθανό ότι έχετε ήδη ξεκίνησε στο ολοκαίνουριο εργασίας σκι ή μελετούν