Suurin osa Seiska tilauksista myydään netissä

Suomalaista materiaalia tuottavat lehdet kuten Seiska ovat toteuttaneet vuosikausia kovenevaa kisaa keskenään. Kilpailutilanne ei ole kevenemässä, kun nyt kustantamoiden täytyy ottaa huomioon lisäksi lukijat www:ssä. Uudenmallinen mediasisältö netissä on ilmeisesti saanut aikaan paraikaa tunnettavan muutoksen Seiskan ja haastajien välisessä kilpailussa.

Suomen kansalaiset lukevat edelleenkin suuria määriä lehtiä, mutta asiakasmäärät näyttävät olevan selkeästi laskemassa. Asiakaskunnan pienentyminen näkyy myös uutisjulkaisuiden myynnissä. Johtuen siitä, että kuluttajat selailevat ja viettävät vapaa-aikaa enenevissä määrin www:ssä, myöskin kustantajat ovat pakotettuja irroittamaan budjettiaan webiin.

Kustannustehokas apu 7 päivää lehden nettisivulta asiakkaiden lisäämisessä on todennäköisesti mainostaminen googlessa. Enemmistö suomalaisista tarvitsee useita kertoja päivässä hakupalveluja, näin mahdollisuus tuntuu olevan valtava. Myös näkyvä toiminta twitterissä ja facebookissa on kaupankäynnin kannalta arvokasta. Seiska Lehtitarjousten mainostus perinteisissä medioissa näyttäisi olevan toisaalta taas vähenemään päin.Luetuimmat aikakauslehdet kuten esimerkiksi Tekniikan maailma tai sitten Me Naiset ovat onnistuneesti onnistuneet vakiinnuttamaan asemansa, niinpä edellä mainittujen tilanne kilpailullisesti onkin hyvä. Lukijoiden ajasta joutunevat hanakammin vääntämään pitkälle erikoistuneet lehdet, niillä ei ole samalla lailla varaa mainoskampanjoihin niinkuin isoilla julkaisijoilla.Kilpailun lisääntyessä kustantajien on pakko tarjota entistäkin huokeampia aikakauslehtien tarjouksia. Kilpailun kiristyminen lienee lukijalle tietysti ainoastaan hyvä asia. Aikakauslehtien tarjouksien etsiminen ei suinkaan aina tunnu olevan vaivatonta, koska usein paras lehtitarjous on hautautuneena yhdellä monista tarjoussivuista.

Hyviä Seiska lehtitarjouksia tuntuu löytyvän lukuisilta tarjouksiin erikoistuneelta sivustolta. Useasti jopa tilaajan lahja voi olla euroissa mitattuna tilausjakson arvoinen. Arvokkaat tilaajalahjat ovat monella kertaa fiksu investointi, jolla alentaa rimaa lehtitilauksen toteuttamiseen.

Aikaisemmin sanomalehden tai Seiskan tilaamisen tuli pystyä toimittamaan puhelimitse taikka postitse lomakkeella. Se oli todella aikaavievää sekä hankalaa. Nykyään tilaamisen pystyy tehdä netissä, niinpä puhelimella myyminen onkin laskenut paljon. Tilatun lehden uusin vedos http://www.ndtv.com/topic/the-sun-tabloid tulee postissa monella kertaa jopa kahdessa vuorokaudessa tilauksesta.

Www:n ominaispiirteiden kokonaisvaltainen hyödyntäminen on epäilemättä vienyt aikansa painotuotteita tuottavilta yrityksiltä, silti jatkoa seuraa. Ihmisten siirtyminen älypuhelinten omistajiksi lienee tuonut ihan ennen näkemättömiä haasteita. Markkinointistrategia vaihtuu useissa lehtiä tuottavissa yrityksissä, koska kännykkäsisältö tarvitsee uudentyyppistä asennetta. Tulevaisuuden kehitystä on varmaankin vaikeaa nähdä oikein, mutta uutta on varmastikin tuloillaan.