Vanskeligheder Justering Til At Studere Briller

Der er nogle symptomer, der er anerkendt til at ske, når folk først begynde at udnytte studerer briller, eller skifte til en stærkere recept. Så tillade os et øjeblik af chok og forvirring, mens vi behandler denne nyeste oplysninger: Sarah Palin har fået en helt ny par briller. På grund af New York Magazine dag efter dag Intel, vi fanget dette klip af Palin chatter med Sean Hannity på sin torsdag nuværende sportslige et par store, lysebrune plast-kantede briller. Det er i store træk rapporteret, at før tiltrædelsen af ​​vice-præsidentkampagne igen i 2008, Alaska guvernør rystet en tykkere par plastic-kantede briller (ses lige her) for en decideret mindre slankt look. CORRECTION: En tidligere version af denne put op krediteret en anden New York weblog med spotting briller.

{Billige Læsebriller}
Normalt burde alene tage dig et par uge til at tilpasse sig nye {Læsebriller} I den første uge, du kan ekspertise nogle mindre komplikationer eller kvalme og din fantasifulde og forudseende er nok ikke godt, selv når du bærer briller. Drug Store briller har samme recept linse i begge sider, mens de fleste individer har det ene øje svagere end den anden. Under disse omstændigheder er det højere at se en optometrist og betale de ekstra penge for skræddersyede briller. Hvis du ikke er vant til briller, kan du finde dem smertefulde at bære på første og de kan efterlade dybe spor over ørerne og i den høje af din næse.

Tilføj en dråbe væske hånd opvaskemiddel til hver vin glas fyldt med varme vand og vask ud vin briller. Skyl, derefter tørre dine vinglas, så du vil være i stand til at se, o