Sims 4

Sims 4

Schilder, fishman, leraar, filosoof, arts, barister zijn slechts een paar van de verschillende activiteiten en banen waarin je je karakter kunt bezighouden met De Sims 4. Alleen de mogelijkheid van het creëren van een Sim kan zelfstandig een spel zelf zijn. De verscheidenheid van de gelaatstrekken, lichaamsvormen en kleding is gedetailleerder dan je ooit zou kunnen denken.
Afhankelijk van je wil, kun je kiezen uit verschillende levensstadia tussen jeugd en ouderdom. Kunt u de ouder van een zoete baby, een zuster-in-law, een opa of een eenvoudige buurman die een rustig leven leidt zijn. Of je kiest in een kamer huis of een immense landgoed om te wonen, je kunt bouwen vanaf de grond het droomhuis. Waarschijnlijk als je begint decoreren zult u niet in staat zijn om jezelf te beperken tot een eenvoudig huis, als meerdere opties van meubelen, kroonluchters tapijten en decoraties zal u een harde tijd te geven, terwijl het kiezen van hen.
Zorg ervoor dat u uw agenda leeg wanneer je begint te spelen The Sims 4 omdat het nogal verslavend kan zijn. Het leven simulatie video game werd ontwikkeld door Maxis en The Sims Studio en uitgegeven door Electronic Arts. The Sims 4 werd aanvankelijk aangekondigd op 6 mei 2013 en releases in Noord-Amerika op 2, 2014 voor Microsoft Windows. Het spel is ook beschikbaar voor download op ps3 spellen torrents websites.
"The Sims 4 is een leuke ervaring die zeker neemt grote stappen voor het verbeteren van de basismechanismen van de serie. De Create-A-Sim en Build Mode systemen zijn veel toegankelijker nog bieden veel diepte voor degenen die het willen. Sims zijn slim, kunnen multitasken, en interactie in tal van handige manieren. Echter, er zijn nog tal van ontbrekende kern items, terwijl de bestaande set opties zijn beperkt, op zijn zachtst gezegd, geen twijfel over bestaan ​​om ervoor te zorgen dat de komende uitbreidingen brengen veel zeer wenselijk dingen "bevestigde Softpedia speler Andrei Dobra.