The Sims 4

The Sims 4

Elke keer als ik speel The Sims 4 is mijn nieuwe favoriete ervaring. De mogelijkheid van het maken van uw eigen kloon en de virtuele wereld die u altijd al wilde om in te wonen, zal uw nieuwe verslaving geworden, als goed. Er zijn gemengde meningen over het spel, maar de meerderheid zijn positief.
 Het leven simulatie video game werd ontwikkeld door Maxis en The Sims Studio en uitgegeven door Electronic Arts. Het spel werd uitgebracht op 2 september 2014 voor Microsoft Windows en op 17 februari 2015 werd uitgebracht een Mac-compatibele versie. Je kunt het spel op vrije xbox spellen torrents websites.
 In tegenstelling tot de vorige versies van De Sims, de nieuwe bevat functies die u toelaat om direct manipuleren van de lichaamsdelen en gelaatstrekken van de Sims. Van heel fit, gespierd, mollig en bochtige lichaam vormen, om de meest gedetailleerde gezichtsuitdrukkingen, je kunt nu zowel uw twin of je beste vrienden '.
Wilt u een zeer verheven en slimme karakter of een out-going, actieve en romantische persoonlijkheid? Elk van deze zijn mogelijk en maken De Sims de meest levensechte spel. U kunt tekens zoals baby, kind, tiener, jong volwassen, volwassen en oudere imiteren. Meer kleding, haar-stijlen, meubels en design artikelen zijn ook toegevoegd.
 "The Sims 4 is een eenvoudig spel te krijgen in .." aldus The Independent Jack Fleming, "en de redenen dat mensen houden van deze serie zijn nog steeds aanwezig. Makers van het spel hebben geprobeerd om het beroep zo divers mogelijk te maken en hebben in de meeste manieren gelukt. Maar ik kon het niet helpen, maar wou dat ik kon eigenlijk naar de ruimte en rijden dat ruimteschip rond ... "