Cuphead

Cuphead

Cuphead is een indie video game getrokken in de stijl van 1930 'stijl door Tsjaad en Jared Moldenhauer opereren als Studio MDHR. Hoewel het lopen en schieten platformer video game staat gepland voor een release in 2016 van de Xbox One en Microsoft Windows, kan je het krijgen van pc games torrents websites.
Spelen in de rol van Cuphead, moet u een reeks van bazen vechten om een ​​schuld aan de duivel terug te betalen na het verliezen van een weddenschap. De game bevat een level volgorde die je compleet met oneindige levens en nooit eindigende wapens tussen de sterfgevallen. Het spel biedt een tweede speler de mogelijkheid om de strijd onder de rol van Mugman sluiten.
'Inspiratie resultaten uit de jaren 1930' De broers Moldenhauer cartoons zoals die van Disney, Fleischer Studios, en cartoonisten Willard Bowsky, Ub Iwerks en Grim Natwick.
De trustedrevies.com website bevestigt dat het spel "... werd al goed ontvangen van de E3 2014 trailer, en nu heb ik de kans om het te spelen op GDC Ik ben helemaal verslaafd was. De kunst stijl werkt wonderwel in HD en gecombineerd met de aansprekende en kleurrijke cast, dit gaat om degene die je bent verslaafd aan weken na de lancering zijn. "