Star Wars

Star Wars

Dames en heren, zet je handen samen voor de nieuwe prachtige, briljante en meest verwachte wedstrijd van het jaar, Star Wars Battlefront 3! Naar mijn mening, ik denk dat dit de intro dat zo'n geweldig spel verdient. Jij niet?
De opgewonden fans van de Star Wars-game series maakte de ontwikkelaars komen met de derde grote release die het niet wordt beschouwd als een vervolg op de vorige games, maar een reboot. Ook al is gepland voor een release op 17 november 2015 in Noord-Amerika, 19 november 2015 in Australië en 20 november 2015 in Europa, kunt u deze hier gratis PS4 spelletjes torrents te downloaden.
"Bereid je voor Take Off" is de uitnodiging die het spel maakt ons aan het front mee op een van de vier locaties van de Star Wars-universum: Hoth, Tatooine, Endor, en Sullust. Het succes met betrekking tot de sound design en fotorealistische graphics, de gevechten leidde op een galactische grond en de kans op wie de film teken dat u zoals wilt als Darth Vader, Han Solo, Boba Fett, Luke Skywalker, moet een paar van de redenen waarom u mag dit spel niet missen.
Peter Moore bevestigde dat DICE's aankomende shooter-spel is genieten "extreem sterke pre bestellingen" en verwacht het bedrijf tien miljoen stuks te verkopen door 31 maart 2016.
Ontwikkeld door EA DICE en uiteindelijk uitgegeven door Electronic Arts, de online multiplayer modus van het spel ondersteunt maximaal 40 spelers in een wedstrijd en 12 multiplayer maps zal beschikbaar zijn op de lancering.