downloaden Xbox 360 games torrents

downloaden Xbox 360 games torrents

Bent u een Star Wars-fan en wilde altijd al naar de science fiction leven dat je over en keek in de beroemde film hebben ervaren? De komende actie video spel zal je niet teleurstellen zeker.
Gepland voor een release op 17 november 2015 Star Wars Battlefront is veruit de meest verwachte spel voor dit jaar en kun je hier downloaden Xbox 360 games torrents te downloaden. Het spel wordt ontwikkeld door EA DICE en zal door Electronic Arts worden gepubliceerd.
Het spel kun je je personage aan te passen als je wilt in termen van wapens, uitrusting en vaardigheden. U tijdens het spel staat om nieuwe wapens te openen en te delen met je vrienden. Het vervoer naar andere planeten zoals Hoth, Sullust, Endor en Tatooine zal worden verstrekt door verschillende lucht en land-based voertuigen. De online multiplayer-modus van het spel kunnen maximaal 40 spelers in een wedstrijd en 12 multiplayer maps zal beschikbaar zijn op de lancering.
Star Wars Battlefront geeft u de mogelijkheid zich voordoen als uw favoriete film personages zoals Han Solo, Luke Skywalker, Boba Fett en Darth Vader, ofwel een Imperial Stormtrooper of Rebel Alliance.
Hoge verwachtingen van dit spel als Electronic Arts aangekondigd dat het bedrijf verwacht dat het spel om 9-10.000.000 eenheden te verkopen.