Xbox 360 games torrents

Xbox 360 games torrents

Het jaar 2011 was een goed jaar voor games, maar als we praten over racegames of de Need for Speed-serie zijn we een beetje teleurgesteld met Need for Speed: The Run, maar eerst laten we praten over de gebruikelijke dingen. Natuurlijk is dit een race spel en het werd ontwikkeld door EA Black Box en uitgegeven door Electronic Arts. Het spel werd uitgebracht in november 2011 en is het beschikbaar voor platforms zoals Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo 3DS, maar je kunt krijgen als voor je Xbox gratis Xbox 360 games torrents.
Als u misschien denkt, het idee achter dit spel is eenvoudig en net als de andere Need for Speed ​​games. Je krijgt een auto en rijd het! Maar nee, eigenlijk voor het eerst in de NFS-franchise krijg je eigenlijk om te spelen met je karakter en je hem uit de auto lopen en het verslaan van agenten te zien. Het verhaal achter dit spel is echt niet nodig en we konden niet begrijpen wat de hoofdpersoon, Jackson "Jack" Rourke wordt verondersteld om weg te rennen. Alles wat we weten is dat je moet rijden van San Francisco naar New York en sloeg de andere racers.
Inmiddels is het verhaal van het spel is schokkend, wat we vonden was de complexiteit van het spel en het feit dat ieder van de stad, u rijdt door middel is aangepast op een zodanige wijze dat lijkt op de werkelijke die in het echte leven.
Een ander ding dat we vonden was dat je een hoop auto's die je in staat om uit te kiezen was had, maar je kon ze niet aanpassen zoals jij dat wilt en dit is een soort van onaangename voor een spel serie die bekend staat om zijn auto tuning en maatwerk.
Wat kunnen we zeggen? Het spel is leuk, maar het is kort, je vindt het in de afwerking ongeveer 2 en een half uur, maar je zult veel plezier tijdens het spelen van het te hebben en we raden je het eens te proberen! Het kan niet als de rest van de Need for Speed-serie games, maar dat betekent niet dat het is echt een slecht spel.