The Corliss Group Latest Tech Review - Barclays Vil Ikke Refundere Mig For Fidus

En læser blev offer for en telefon scam koster hendes $2.000, og Barclays undladt at hjælpe

 

“Jeg har været offer for et fupnummer til melodi af $2.000. Pengene blev overført til en Barclays konto.

 

Bankerne siger at jeg betalte villigt og der er intet, de kan gøre og på tidspunktet var der ingen penge tilbage på kontoen. Jeg har fundet ud af, at kontoen, der tidligere blev brugt til svigagtig aktivitet. Som modtagerens detaljer er falsk, at banken har været forsømmelig og skal refundere pengene. Jeg Barclays at gøre dette, men det plejer.”

 

NP, Thailand

 

Dette sofistikerede shopping scam fanget dig som du forsøgte at købe nogle telefoner online. Du fik at vide af den formodede sælgeren at PayPal ikke kunne bruges, og du vil skulle betale ved pengeoverførsel.

 

Når du indså, at det var et bedrageri, du fandt ud af at Barclays havde en anelse, alle ikke var rigtigt med hensyn omkring den tid, du havde været narret. Barclays havde svaret til dig, "selv om vi kan bekræfte, at den konto, som du har overført penge nu er blevet lukket, ingen midler resterende dengang, at vi blev gjort bekendt med din situation. Af denne grund, Barclays kan ikke returnere penge til dig."

 

Barclays fortalte mig Hvornår jeg nærmede sig det at "kontoen Barclays pågældende blev åbnet korrekt og vi var ikke klar over, det havde været anvendt uhensigtsmæssigt. Vi mener imidlertid, at vi kunne have handlet hurtigere i vores undersøgelse og indsats i at lukke denne konto; Derfor vil vi returnere £1,237 til NP. Midlerne vil blive krediteret til hendes thailandske konto og vi vil også medtage en ekstra £100 for den nød og ulejligheden forårsaget.

 

"Passende dokumentation blev præsenteret på disse konti og Barclays havde ingen måde at vide, at kontoen skulle anvendes i svigagtigt øjemed... Hvor vi er advaret om mistænkelige kontoaktivitet, eller det er afhentet af vores transaktion profilering arbejde, vi undersøger omstændighederne og hvis vi er tilfredse, der bruges kontoen til at hvidvaske udbytte fra kriminalitet, handle vi så hurtigt som muligt at lukke kontoen. Gæster der overført penge på kontoen, efter svig er blevet opdaget ville modtage en refusion.

 

Måske givet junglen internettet er, du måske har set et gult lys når undskyldninger var lavet om, hvorfor du ikke kunne bruge en godkendt betalingsmetode.

 

En faktor, der synes at have lullet dig ind i en falsk følelse af sikkerhed er, at plattenslager hævdede varerne var i et lager i Storbritannien. Selv om dette nu synes usandsynligt, kan du kontakte aktion bedrageri, det nationale rapportering Center for svig og internet kriminalitet (0300 123 2040; actionfraud.police.uk).

 

Barclays tyder på, at hvor det er muligt, når du foretager en business køb, du indtaster i en betalingsordning med depositum betalt upfront og resten af regningen på levering. Jeg er ikke sikker på, hvor realistisk det er selv.