Heeft dagelijks cannabisgebruik gevaren?

Het is raadzaam te stoppen met blowen in het geval u te veel met de minpunten ervan te maken krijgt. De negatieve effecten die worden genoemd zijn vaak dezelfde.

Het roken van een joint kan creativiteit triggeren, zeggen veel gebruikers. Alleen bij matig gebruik klopt dit. Bij dagelijks gebruik wordt u al snel minder creatief. Er zijn weinig blowers die na het roken van een joint nog iets actiefs willen doen. Wordt u futloos van blowen, denk dan eens na of stoppen met blowen soelaas zal bieden.

Op http://verslaving.jouwinformatie.nl/gestopt-met-blowen-wat-nu.57.html kunt u lezen met welke ontwenningsverschijnselen u in de eerste dagen na het stoppen met blowen te maken kunt krijgen. Vooral in de eerste week na het stoppen zijn deze afkickverschijnselen het heftigst. Veel genoemde ontwenningsverschijnselen zijn hoofdpijn en slaapproblemen. Wees u ervan bewust dat de ontwenningsverschijnselen tijdelijk zijn.

Zoals hierboven te lezen viel is blowen, ondanks wat veel mensen zeggen, wel degelijk verslavend. Stoppen met blowen kan daarom ook best lastig zijn. Voor hulp bij het stoppen met blowen kunt u bij uw huisarts terecht. Via de dokter kunt u een doorverwijzing krijgen naar een verslavingsdeskundige.