Nøyaktig hva betyr en sivil advokat?

En advokat som konsentrerer seg om sivil regler er kjent som en sivil advokat. Civil regulering har mange felt eksempel organisasjon lover, bedrifts lover, cerebral oppholds lover, familie lover, ulykkesskade lover, skifterett lover, eiendoms lover, skatte lover, og Lege så videre . Civil regulering kan være en del av advokat håndtere tvister involverer individer og / eller Byråer , der betaling kan tildelt på target . En sivil advokat ikke bare representerer klienten i et juridisk fremover og også tilbud juridisk rådgivning på kundeservice i sivile kjøp .

Civil regulering inkluderer all regler som er ikke ulovlig regulering . Civil regulering ser for å bosette lav - forbrytelse uenighet for eksempel problemstillinger over begrepet forpliktelser, eiendom besittelse separasjon , barnefordeling og problemer for private og hjem skade. Sivile advokater takle juridiske http://lokaladvokat.no/oslo-adv/advokat-boler saker ​​ som involverer bedrifter og enkeltpersoner, og selv statlige virksomheter.

Sivile advokater vil generelt velge mer enn en deler av regler til fokusere på . Hvis du trenger hjelp med skattelovgivningen, bør du gå til en sivil advokat som spesialiserer seg på skattelovgivningen Hvis du har blitt skadet i en ulykke, og du ønsker å sende inn en rettssak søker erstatning, vil du trenger tjenester av en sivil advokat som spesialiserer seg på personskade søksmål . En sivil advokat som spesialiserer http://advokat-bih.blogspot.com/feeds/posts/default seg på familie loven vil være i stand til å hjelpe deg hvis du er filing for skilsmisse eller søker foreldreretten til barnet ditt.En advokat kan også hjelpe deg hvis du kjører en virksomhet ved å gi deg riktig råd som kan redde deg fra kostsivilrettslig søksmål En sivil advokat spesialiserer seg foretaket lover kan gi deg råd på politikk bedriftens burde holde og også tillatelser kreves av din bedrift . Han er i stand til å selv bidra du får de lisenser . Lover som regulerer utøvende av bedrifter er intrikate . Det er sivile advokater som fokusere på bedrifter og lover. Innen eiendoms avtale , en advokat fokusere på eiendom lover kan være sikker på at den finansielle transaksjonen har vært gjennomført i den riktige måten nødvendig papirene er ordentlig oppnådd sammen med salg kontanter effektivt utbetalt ut og består ved stenge ned.