Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong beg tangan milik seorang traffic wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga lalu panas Carlo Rino this year menampilkan koleksi lengkap plead silang, genggam serta carry yang menampilkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan pada perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga yang memikat hati wanita.

Bagi penggemar kulit, beg handbag dan silang dalam ragam krim dan kelabu tua memberikan cara ranggi serta terkini untuk cuando pemakai manakala beg sandang dengan rona jingga, biru serta kuning memperbanyak pesona oleh rantai kunci cetakan hati digantung agar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita yang ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg bisa dipanjangkan tali menjadi plead silang / ditanggalkan serta dibawa pada genggaman pasti mengubah pandangan terhadap fungsi beg tersebut sendiri.

Salah memilih sepatu dan beg tangan oleh karena itu membuatkan personaliti serta penampilan kurang menyerlah, lebih penting anda sedikit yakin tidak merupakan saja waktu berhadapan tetamu tetapi pada aktiviti seharian.

Beliau secara tidak terencana telah berjaya mengambil gambar seorang lelaki yg menaiki sebuah kenderaan jenis Produa Alza di depannya dalam Beg Tangan Murah membuka pintu dan memutuskan beg mangsa kemalangan tadinya jalan raya.