gratis Xbox Eén spelletjes torrents

gratis Xbox Eén spelletjes torrents

Een van de meest verwachte games van het najaar van 2015 is Halo 5: Guardians en deze first-person shooter video game is, uiteraard, een deel van de Halo franchise en is ontwikkeld door 343 Industries en uitgegeven door Microsoft Studios. Als een vervolg op Halo 4, is dit spel zal officieel worden uitgebracht op 27 oktober 2015 voor de Xbox Een video game console.
We weten niet zo veel over het spel en de plot is zeer summar. De vrede is verbrijzeld wanneer kolonie werelden onverwachts aangevallen. Master Chief vermist en Spartan Locke wordt toegeschreven aan te gaan en hem te vinden en oplossen van het mysterie dat de hele sterrenstelsel bedreigt.
Microsoft presenteerde een gameplay van de campagne van Halo 5 op de E3 2015 en het was een missie bekend als "The Battle of Sunaion" en het aanbevolen Fireteam Osiris. Een ander ding dat werd getoond op de E3 was een multiplayer-modus die bekend staat als de "Warzone", en deze missie zal combineren Player versus Player (PvP) en Player versus Environment (PvE).
De eerste Master Chief missie die zal verschijnen in het spel zal worden genoemd "Blueteam" en zal de tweede missie in de campagne. En voor de eerste keer moet je het blauwe team als speelbare personages.
So far so good! We zijn super enthousiast voor dit nieuwe spel te laten vallen en zal er meer over te plaatsen zodra we onze hand op en je in staat om het te krijgen van de gratis Xbox Eén spelletjes torrents websites dit najaar zal zijn.