puzzels

puzzels

Er zijn enkele video game bestuurders die een artistieke handtekening kijken en als het gaat om Ron Gilbert, het best bekend voor Maniac Mansion en de Monkey Island games, kun je gemakkelijk zien zijn werk in de 2013's puzzel-platform / adventure video game The Cave.
Het spel werd ontwikkeld door Double Fine Productions en uitgegeven door Sega in januari 2013 voor platforms zoals PlayStation Network, de Nintendo eShop, Xbox Live Arcade, Microsoft Windows, OS X, Linux, iOS en Android en het is beschikbaar in de gratis pc-games torrents websites.
Laten we meer te praten over het spel, dat is meer een side scroller met veel rond te springen en je hebt om te lossen veel en veel puzzels. Veel van puzzels van het spel vereisen meer dan een karakter en een aantal van de puzzels kunnen worden opgelost door terug in het spel te gaan. Het idee achter de gameplay is dat je speelt in een magische grot die wordt verteld door Stephen Stanton en je hebt zeven tekens waarvan verhaal en puzzel die je moet oplossen.
U kunt de hele spel te schakelen tussen uw trio van personages, maar pas nadat u ontgrendelen van de nieuwe en je hun verhaal op te lossen. Elk personage is uniek en je kunt zien dat door sommige puzzels moet een specifieke set van tekens die moeten worden opgelost. Een van de belangrijkste ondergang van de gameplay is de frame rate, maar rust in het spel is leuk om te spelen en het verhaal is erg boeiend en de puzzels zijn slim en goed doordacht in een Ron GIlbert manier.
Al met al kunnen we zeggen dat de grot is een leuke en avontuurlijke spel, waardoor je je wilt gaan voor een replay en het is eigenlijk gebouwd voor. Hoe meer je speelt, hoe meer je zult ontdekken en de puzzels zal nooit falen om u verbazen.