download op nintendo wii games torrents

download op nintendo wii games torrents

Child of Light is een role-playing video game ontwikkeld door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft. Het werd uitgebracht in juli 2014 voor de PlayStation Vita en in april 2014 voor Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en Wii U. De laatste versie kan worden gevonden voor download op nintendo wii games torrents websites.
De naam van Aurora doet me denken aan sprookjes van de jeugd dat een zeer happy end hebben. In Child of Light, u de kans om deel te nemen aan de oprichting van een happy end voor de magische wereld van Lemuria die ontbreekt Sterren, maan en zon hebben Het verhaal begint in 1895, in Oostenrijk, in het huis van een hertog, wiens vrouw stierf en hij wordt weer trouwen. Op een avond, voor Pasen, wanneer Aurora, de hertog de dochter, gaat slapen, ze is gevonden koud als ijs en dacht dood te zijn. Ze wordt wakker in het magische land en ze wordt verteld door de dame van het bos de geschiedenis van Lemuria. Je zal spelen in de schoenen van Aurora, gescheiden door haar huis en gezien de missie naar de sterren, de maan en de zon terug te brengen. De armaturen worden gevangen gehouden door de mystieke Koningin van de Nacht.
Je wordt betrokken in gevechten met maximaal drie vijanden en je zult in staat zijn om twee personages besturen tijdens een gevecht. Het spel beschikt over een Surprise Strike wanneer je het gevecht te starten, en 'Ambushed' als een initiatief van de vijanden. De monteur van de nooit gedood karakter Igniculus wordt gebruikt in het spel wanneer je blind de vijanden en het verzamelen van de gezondheid, mana of het licht vermogen van Igniculus bol.
"Kind van Licht is niet het soort spel dat we gewend zijn van Ubisoft, maar het is het soort spel dat deze industrie nodig heeft. Het is moeilijk om niet te kijken naar het spel en bewonder haar schoonheid, maar onder de prachtige graphics is een gedachte -provoking verhaal dat je trekken. " is de verklaring GameZone's die het spel een 9,5 / 10 gaf.