gratis PS3-games torrents

gratis PS3-games torrents

Transformers: Dark of the Moon is een actie-adventure videospel dat werd uitgebracht op 14 juni 2011, in Noord-Amerika. Deze versie van het spel en de Xbox 360 een, werden ontwikkeld door High Moon Studios, die de vorige Transformers game ontwikkeld, War for Cybertron. Het spel werd gepubliceerd door Electronic Arts en ze bracht ook mobiele versies van het spel voor Symbian, iOS en Blackberry.
De actie vindt plaats drie jaar na de Transformers: Revenge of the Fallen. Hommel heeft naar Zuid-Afrika om Wheeljack's virus-fabriek aan een Decepticon zender die is Autobot de transmissies met NEST te luisteren. Laten we nu meer te praten over hoe het spel werkt, de meeste mensen klagen over de frame rate en zeggen dat sommige van de tijd is te laag en High Moon moeten meer tijd hebben doorgebracht in het maken van dit spel.
Alle iconische en favoriete karakters die u ziet in de films en de strips zijn hier en als we willen praten over de gameplay kunnen we triest om te zeggen dat de meeste van de monteurs die je hebt gezien in de War for Cybertron zijn hier te zijn wat betekent dat je rond te rennen en schieten dingen in je robot vorm, maar u kunt transformeren in een auto of een voertuig op elk punt dat meer cool om te spelen dan je normale robot vorm. Maar er is een keerzijde aan het, als je speelt in uw voertuig van de kaart zal lijken erg klein en zal er niet zo veel te verkennen, en de campagne is niet zo lang ofwel en het spel lijkt om echt snel te beëindigen.
Wat maakt dit spel goed is echter de multiplayer-modus, die is super leuk en de mogelijkheid om te transformeren in een voertuig op elk moment eraan gedacht advertenties meer mobiliteit aan het spel. Wij raden u aan deze game eens te proberen, omdat het niet zo veel zal teleurstellen als u misschien denkt, één ding dat zal ergeren u de laggy framerate, maar als het je lukt overheen te komen kunt u genieten van dit spel. Je kunt dit spel te krijgen voor je PlayStation 3 gratis PS3-games torrents websites.