Xbox One spellen torrents

Xbox One spellen torrents

De vierde game in de Thief-serie werd langverwachte sinds 2008 ontwikkeld door Eidos Montreal, uitgegeven door Square Enix en uitgebracht in februari 2014 voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en Microsoft Windows, Thief is een first-person sneaker spel. U kunt de boeiende spel te downloaden van Xbox One spellen torrents websites. Het werd aanvankelijk aangekondigd in 2009 als Thief 4, en later aangekondigd in 2013 als een reboot van de serie.
Het spel richt zich meer op het stelen van geld en waardevolle voorwerpen dan vechten, en het andere component in het spel, die verkenning bevat. U zal de controle Garrett, een professionele dief, terwijl hij gaat op een reeks missies op basis van het stelen van de rijken. Elk niveau heeft verschillende routes die u kunt gebruiken en een verscheidenheid aan spelmodi om ze doorkruisen. De meerdere opties van afleidende of het doden van de bewakers zijn een plus aan adrenaline van het spel. Alles wat je stelen of zakkenroller zullen worden omgezet in geld dat je kunt gebruiken op apparatuur en upgrades. Om de bewakers u kunt verbergen in de schaduw te vermijden en wierp een blik rond randen en kijk door sleutelgaten. Toen zag, zal de bewakers proberen om u neer te jagen.
Het spel kreeg een gemengde kritische receptie. Digital Spy bevestigde: "Terwijl het spel heeft zijn fouten-name uit elkaar valt wanneer Garrett is spotted- Thief blinkt uit in de schaduw als een pure stealth titel, steeds leuk als je vaardigheden te verbeteren." Eurogamer Italië beoordeelde de wedstrijd met een score van 9/10, beweert: "een van de beste actie-stealth titels in jaren en de eerste serieuze mededinger voor de '2014 Game of the Year" wedstrijd ".