Gratis PC games torrents

Gratis PC games torrents

Assassin's Creed 4: Black Flag is het spel dat je moet spelen als je wilt naar een koele piraat, dat is ook een moordenaar en een parkour meester. Dit alles en meer zal je het gevoel alsof je de grote open wereld kan oordelen dat dit spel te bieden heeft.
De actie van het spel speelt zich af in de 18e eeuw Caribische eiland in het tijdperk van de Gouden Eeuw van de piraterij. Je krijgt om te spelen als de grootvader van de Assassin's Creed III protagonist Ratonhnhaké: ton en de vader van Haytham Kenway als de beruchte piraat Edward Haytham.
Spelen Edward gaat om een ​​veel leuke dingen, zoals zeilen gedurende de expansie van het Caribisch gebied, met grote avonturen op de zee en epische schip veldslagen of het verkennen van verbazingwekkende eiland, dit alles toegevoegd aan wat Assassin's Creed heeft alles lijkt een beetje raar, maar we verzeker je dat het veel plezier!
Zoals altijd moet je missies, prestaties en geweldige side missies die je moet doen om dit spel te genieten van alles wat het moet u en één ding dat zou kunnen ergeren geef je de missies die een beetje saai kan krijgen wanneer alles wat je echt wilt doen is varen en vangen een aantal onderwater wezens.
Black Flag zeker weet hoe je een goede tijd te geven en als je het type persoon die wil gewoon plezier hebben en vergeet de missies die je moet doen, goed .. dit spel is zeker iets voor jou!
De multiplayer modus is aanwezig in dit spel ook en is zo geweldig als voorheen met coole nieuwe outfits en manieren om te vermommen en te doden uw doelgroep. En wat is zo cool als voorheen is de vrijheid die je krijgt als je hetzij via de steden of in de gehele wilde bossen van het eiland te verplaatsen.
Wat leek ook verrassend leuk om te zijn de eerste missies gebaseerd op het leven van Edward's buiten de Animus die u niet werken voor Abstergo entertainment. De graphics en de manier waarop het spel klinkt is geweldig en je zult zeker zien het als je wordt het zeilen op de Caribische zee tijdens een storm die authentiek en zo echt mogelijk te maken voor een spel dat werd gelanceerd in 2013 voelt.
Als je graag wat je hebt gelezen over dit spel en je wilt spelen, raden we dat u het krijgen van een gratis PC games torrents websites en zie hoe is het om een ​​geweldig piraat die ook lid is van het zijn grootste en coolste Assassin's Creed van alle tijden.