gratis pc-games torrents

gratis pc-games torrents

Één van de meest geliefde game aller tijden is GTA en met de nieuwe GTA 5 alles wat we kunnen zeggen is dat we begrijpen waarom dit spel heeft alles wat je zou willen. Deze grote open wereld, is actie-adventure video game ontwikkeld door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games. Het spel werd voor het eerst uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360 op 17 november 2013 en op 18 november 2014 voor de PlayStation 4 en Xbox One en tot slot voor de PC dit jaar op 14 april.
Samen wat u wellicht weet over GTA en het feit dat je auto's stelen en wegrennen van de politie, GTA 5 is ook een intelligente en scherpe tong hedendaagse satire porren pret bij na de economische crisis Amerika en de rest van dit spel zul je moderne wereld problemen zien maar met ogen. En dit uiterst verwachte spel brak de industrie verkoop records en werd het snelst verkopende entertainment product in de geschiedenis, het verdienen van $ 800.000.000 in de eerste dag en $ 1000000000 na drie dagen.
Buiten de missies en de lineaire verhaal dat je hebt en we raden u aan te doen, kun je zoals altijd vrij rondlopen door de immense wereld van het spel, dat is een combinatie tussen het open landschap van San Andreas en de fictieve stad Los Santos . De single player mode plot laat je schakelen tussen de drie hoofdpersonages dat dit spel iets anders te maken dan voorheen. Eerst moet je Michael De Santa, een gepensioneerde oplichter die in een herenhuis met zijn familie dat vrijwel haat hem geregeld, Franklin Clinton is een gangster van het centrum van Los Santos die ervan droomt om meer van dit leven en last but not least is Trevor, die wordt eigenlijk een niemand, maar dat wat hem zo leuk maakt.
De relatie tussen de hoofdpersonen is wat maakt dit spel zo goed en het schakelen tussen kan je het gevoel alsof je leven verschillende levens tegelijk en het komt ook van pas als u een van de speciale vaardigheden die elk personage bezit nodig. Een van de ondergang van het spel zijn de kleine framerate problemen en de textuur knallen maar dit zijn kleine problemen wanneer je een spel spelen als dit.
Om te concluderen dat alles wat we kunnen zeggen is dat wij raden u dit spel te krijgen van de gratis pc-games torrents websites en probeer het, want je zult er geen spijt! En als je ons niet gelooft, kijk maar naar de cijfers, ze spreken voor zich.