gratis download spel torrent xbox 360

gratis download spel torrent xbox 360

Gebonden door Flame begroet ons met een "gevoel van eenzaamheid en wanhoop ', zoals de soundtrack van componist Olivier Derivière, bevestigd in een interview over zijn bijdrage aan de totstandkoming van deze fantasy action role-playing game. Ontwikkeld door Spinnen en Uitgegeven door Focus Home Interactive, werd het spel uitgebracht op 9 mei 2014 en het is beschikbaar als gratis download spel torrent xbox 360.
Gedurende ons leven we geconfronteerd met de oer-beslissing tussen het goede en het kwade. Dit is de Bound van Flame doel, als goed. Stel in de mystieke wereld van Vertiel, neem je de rol van een huurling, slachtoffer van een demonische invloed te nemen. Uw taak is om te kiezen tussen de toetreding tot de duivelse wereld door steeds een machtige demon of weigering van de bevoegdheden in het voordeel van de heldhaftige talenten. Elke beslissing die je maakt zal leiden tot grote gevolgen. Naarmate je verder komt, zullen de vijanden meer vreselijke en krachtig in gevechten worden en u wordt verleid om meer demonische macht in ruil voor het delen van je ziel te verwerven. In dit geval zal uw lichaam veranderen in een demonische looking.
Het overwinnen van de verleidingen brengt u verschillende bondgenoten. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, de game bevat drie eindes: het offer als je de bevoegdheden van de demon te verwerpen en hen doden, de complete transformatie in een demon waardoor je de wereld van Vertiel en de koning die eindigt wanneer u het kwaad uit te roeien en uitgegroeid tot de vernietigen gouverneur van Vertiel.
Een interessant feit over het spel is de muziektrack, waarvan Ire Zhekova bevestigde dat ze 'gebruikt een verzonnen taal, omdat ze wilde de menselijke stem te verkennen en uit te drukken de emotie achter de woorden. "
Tot slot, adviseer ik u om dit spel te proberen en zien waarom de producenten "dacht dat het zou interessant zijn om een ​​contrast tussen de doden en de levenden te hebben."