Xbox 360 games torrents

Xbox 360 games torrents

LA Noire is een spel uitgegeven door Rockstar Games die je mag verwachten om iets meer als GTA zijn, je bent een slechte man die doet wat hij wil en heeft plezier terwijl het doen, maar heb je het mis als je denkt dat als deze over dit spel.
Om meer specifiek, in dit spel ben je eigenlijk de good cop proberen om de slechteriken die zijn plezier doet slechte dingen te vangen. Je begint met het spelen van dit spel als Officer Cole Phelps in 1940 in Los Angeles, waar u de orde te herstellen en vrede brengen bestrijding van criminaliteit en het stoppen van het geweld.
Je moet de goede man in een wereld die is onevenwichtig en corrupt na het zien gaat om een ​​oorlog, zoals de Tweede Wereldoorlog en moet je de man die nog steeds gelooft in de mensheid en dat de oorlog was niet iets dat mensen moeten veranderen en te maken zijn ze slecht.
Wat maakt dit spel zo speciaal en uniek maakt is het gebruik van een scan-technologie beweging die betrokken zijn echte acteurs, wat betekent dat alle uitingen ga je zien op de personages gezichten zijn echte authentieke uitdrukkingen gemaakt door acteurs, is er geen animatie betrokken en dit is wat zal de verhoren zich beter voelt dan in elk detective spel dat je eerder hebt gespeeld.
De reis van dit spel is wat maakt het zo goed is, heb je te maken met verschillende soorten mensen en zaken die makkelijker worden opgelost met de technologie van vandaag zou zijn op te lossen.
Het spel is verdeeld in 21 gevallen die uniek zijn en je ziet jezelf gaande van een geslagen agent aan het oplossen van een moord of een arsoning, en dat is wat maakt het zo goed, de complexiteit van het spel. Je krijgt ook een partner en denk niet dat ze allemaal niet corrupt zal zijn, dat is alles wat ik zeg.
Heb je ooit wilde een gamer en een detective te zijn? Nou nu is het jouw kans om dat te doen! Elk bureau heeft dezelfde methode voor het oplossen, ga je naar een plaats delict, je onderzoekt, dan gaan ondervragen mensen en maak vermoedens niet gebaseerd op wat ze zeggen, maar over hoe hun gezichten reageren als ze zeggen dat bepaalde waarheden en leugens, maar de beslissing is je weer te denken dat ze de waarheid vertellen of als ze liegen.
Wil je dat ik meer zeggen? Ik denk dat ik je al overtuigd over hoe geweldig dit spel is en dat je moet het eens te proberen en om dat te doen ga je gewoon naar gratis Xbox 360 games torrents websites en krijgen het vandaag nog!