gratis Xbox 360 game torrent downloaden

gratis Xbox 360 game torrent downloaden

De Wolf Among Us: Cry Wolf is de vijfde aflevering van de game series op basis van Bill Willingham Mythen stripboeken. De makers van The Walking Dead hebben het weer gedaan. Dit spel is weer een succes. Ontwikkeld en gepubliceerd door Telltale Games en gedistribueerd door Vertigo en Warner Bros. Interactive Entertainment, het spel is een mysterie drama grafische adventure video game. De vijfde aflevering werd uitgebracht op 8 juli 2014 Microsoft Windows, Xbox 360, OS X en PlayStation 3 en op 10 juli 2014 voor iOS en PlayStation Vita. U kunt gratis Xbox 360 game torrent downloaden.
Hier is een korte samenvatting van de gebeurtenissen die plaatsvonden tot nu toe: In de eerste aflevering, de eerste moord op een Fable leidt Bigby, de hoofdpersoon op het spoor van een moordenaar. Hij vervolgt de onderzoeken in de tweede aflevering als nu 'seriemoordenaar' is vrij wandelen op de straten van Fabletown. Bigby probeert ook antwoorden van Georgie Porgie vinden en krijgt meer betrokken bij de Beauty and Beast's affaire. Als gevolg van een schokkende openbaring, de sheriff streeft Ichabod Crane. Bigby moeten de criminele onderwereld te onderzoeken om de Crooked Man te vinden. In het vijfde hoofdstuk Bigby onthult een aantal geheimen die de moordenaar determineren en dat hij de volledige waarheid over de misdaden ontdekt.
U krijgt de hoofdpersoon Bigby Wolf, die in staat is om de omgeving te verkennen en te onderzoeken en interactie met andere personages of voorwerpen te controleren. De keuzes die je maakt zal gevolgen hebben in de toekomst gebeurtenissen. Er zijn een aantal actiegerichte scènes die kan eindigen met de dood, maar het spel zal herstarten en zal u toelaten om te spelen vanaf het laatste checkpoint.
De laatste aflevering ontvangen die voldoen scores van het spel beoordelingen. De Xbox-versie ontvangen 85/100 van Metacritic en 84,77% van GameRankings.