Stop met blowen

Het is niet slim om te denken dat blowen uit het straatbeeld verdwijnt. Stiekem willen veel cannabisgebruikers met het blowen stoppen. Immers zijn er goede redenen te noemen voor stoppen met blowen. Voor cannabis betaalt men tegenwoordig de hoofdprijs. Ook merkt men hoeveel invloed cannabis op de levenskwaliteit is.

Na het stoppen met blowen bent u er niet meer van afhankelijk. Met stoppen wordt u weer baas over het eigen leven. Wel dient u rekening te houden met bijwerkingen bij stoppen met blowen. Onrustig slapen en veel zweten zijn daar voorbeelden van.

Slecht kunnen concentreren in de eerste week na stoppen wordt veel genoemd. Ook is nachtelijk zweten mogelijk. U kunt uiterst prikkelbaar zijn wanneer u pas gestopt bent. Ook kan het zijn dat het u wel makkelijk afgaat en dat u van weinig last krijgt. Bij stevig cannabisgebruik is de kans op afkickverschijnselen groter. Het kan heftig zijn wanneer u jarenlang heeft geblowd.

De ontwenningsverschijnselen zorgen ervoor dat stoppen met blowen niet altijd gemakkelijk is. Men kan schrikken van de afkickverschijnselen en weer gaan blowen. Voor mensen die veel moeite ermee hebben kan Verslaafd aan wiet een steuntje in de rug zijn. Enkele weken na het doorzetten en stoppen voelt u zich een stuk beter.

Wellicht wilt u stoppen met blowen omdat hasj en wiet zo duur geworden zijn. Blowt u iedere dag, dan kan het allemaal erg duur worden. Gaat uw geld alleen nog maar naar blowen, dan kunnen financiele problemen ontstaan. Herkent u dit, dan wordt het tijd om te stoppen met blowen.