Dive Watch Středa: Nový Girard-Perregaux Sea Hawk s Vintage Lume

På slutten av 2012, Girard-Perregaux relanserte Sea Hawk dykk replica hodinky cz
. 1000-meter vanntett dykker (eller 300-meter, hvis du velger den sorte keramiske tilfellet) ble oppdatert med en ganske progressiv case design, men klarte likevel å holde DNA av sine imponerende forgjengere, en av dem er det første dykket klokke med to helium slipper ventiler.

Etter de tre første modellene, har Girard-Perregaux nylig lagt hva vi på DiveIntonejlepsi repliky hodinek mener å være den åttende versjonen av Sea Hawk III og, på samme tid, den første til å introdusere noen "retro" elementer i en ellers svært moderne design: hender og indekser er fylt med vintage-stil selvlysende maling og både kraftreserve og minutt hendene er sølv (i stedet for rødt, grønt eller oransje som sett på tidligere versjoner) og er den mest elegante og muligens også den mest kontroversielle versjonen så langt.

Dette bestemte Girard-Perregaux Sea Hawk kommer med en matchende alligator rem, men du kan alternativt velge en stål armbånd eller standard gummi stroppen. Bevegelsen er GP3300 med små sekunder og makt-reserve indikator. De konkrete dimensjoner er 44 mm i diameter og rundt 17 mm i høyde. For mer om Girard-Perregaux Hawk samling, imitace hodinky.