PS Vita games

PS Vita games

"! Yay, meer Vita games" zeiden ze; "Houd ze komen!" Riepen ze. De PS Vita games fans zijn meer dan enthousiast over de arcade actie spel, Vermijd Droid of niet sterven, Mr. Robot! De super leuk spel werd ontwikkeld door Infinite State Games en uitgebracht op 29 oktober 2014 exclusief voor de PlayStation Vita. Je kan het spel downloaden van de gratis PlayStation Vita spelletjes torrents websites.
In sterven niet, Mr. Robot! je controle Droid die houdt vruchten veel! Elke keer als hij op het punt staat te ontploffen ze die leiden tot de vernietiging van de eindeloze hordes robot machines die proberen te zappen, squish Bitem en stomp je eet. Elke exploderende vruchten triggers andere vruchten explosies creëren van een bevredigend keten van 'vuurwerk'. De game is voorzien van een Time Attack mode, Chill Out Mode, Mission Mode en vijftig unieke uitdagingen om te winnen. Ze zetten het op tilt, contact en analoge sticks controls, zodat je het wel kan spelen je je beter voelt en geniet ervan. Eet het fruit, vermijd de meanies en probeer niet te sterven .... Mr. Robot!
Gaming Age beoordeelden de game met 83/100 vermelding "Net als, zoals Pong, of Pac-Man of Tetris, DDMR doet pas echt een ding, maar het doet dat ene ding buitengewoon goed. Ik bedoel, sterven niet, Mr. Robot is lang niet zo belangrijk als die games ... maar op hetzelfde moment, het is in ieder geval verslavend genoeg dat je het kan noemen in een niet al te verre nabijheid van hen en het niet hebben klinkt als de gekste ding ooit. "De Vita Lounge commentaar op de wedstrijd was" Met een hoop spellen die aankomen op de PlayStation Vita nu dat de vraag u om uren van uw tijd om de meeste van hen krijgen te investeren, niet sterven, Mr. Robot! aangekomen willen het tegenovergestelde. Ik vaak halen sterven niet, Mr. Robot! voor een snelle, vijf minuten, spel, maar vind mezelf nog steeds het spelen van een uur of zo later. Als dat niet het teken van een goede arcade game, ik weet niet wat er is! "