gratis PlayStation 3-games torrents

gratis PlayStation 3-games torrents

Na het zien van de TRON: Legacy film die ik wilde meer omdat Tron heeft dat effect op je dat je genoeg van die coole actie kan komen. En nu kunt u meer van Tron te krijgen door het spelen van Tron: Evolution.
Het spel is nu beschikbaar voor download op de gratis PlayStation 3-games torrents en ik ga je vertellen waarom je dit spel zou moeten krijgen.
Het verhaal heeft een continuïteit naar de bioscoop en het verduidelijkt een paar dingen die er gebeurd met Flynn en hoe hij moet worden opgesloten in de Grid. Je speelt als de monitor programma genaamd Anon, kort voor anonieme, en je missie is om de samenzwering dat gebeurde in de wereld van Tron onderzoeken.
De wereld waarin u al uw spel tijd is dezelfde als degene die in de film, een donkere cybernetische wereld met heldere blauwe kleuren die soms groen of oranje te gaan en het is veilig om te zeggen dat je genoeg van de sfeer krijgt nadat je spelen voor een paar uur.
Animatie van het spel ziet er goed uit en je personage heeft een stroom aan zijn monteurs die echt maakt hem eruit als een parkour meester en een expert vechten, iets wat lijkt op wat je kan hebben gezien in Assassin's Creed.
Je hebt ook vijanden in het spel die je zal moeten vechten met de combat moves zijn geweldig, je melee aanvallen en je kunt kiezen hoe je je schijf te gooien op de vijanden en maak geweldige combo's, maar het is een beetje saai omdat er meer of minder is het een knop stamper.
Een van de coolste dingen in het spel zijn het licht cycli dat maakt het rijden motorfietsen ouderwets. U kunt ook vechten met behulp van een lichte bedanken, maar dat betekent niet het gevoel bijzonders, het beweegt traag en het vervelender dan krachtiger.
Multiplayer is het wat maakt Tron een geweldige game, kun je concurreren met je vrienden en je kunt gaan en deathmatch stijl raster games en licht cyclus gebaseerde toernooien die zijn echt leuk en plezierig om te spelen.
Dus, heb ik je overtuigen? Ik denk het! Probeer het eens en u zult genieten van het, in ieder geval zult u meer over Flynn's verhaal erachter. En als je een 3D TV dan je geluk omdat het spel heeft een functie die het mogelijk maakt om het te spelen in 3D.