pc games torrents

pc games torrents

Planten tegen zombies?! Waren niet de zombies verondersteld om de menselijke hersenen en de plannen om zuurstof te bieden eten? Het grappige combinatie van tekens en de vrije wil om te kiezen wie je wilt bedienen, bracht het spel meestal positieve reviews.
De multiplayer third-person shooter en tower defense video game is de derde in de Plants vs Zombies-serie. Het werd ontwikkeld door PopCap Games, uitgegeven door Electronic Arts en uitgebracht op Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Als u denkt dat dit is uw soort spel, kunt u het downloaden van pc games torrents websites.
In het geval heb je nog niet gevonden, kan uw tuin werd de levendige planten en hilarische zombies 'nieuwe slagveld. Je kan zowel in de zombies 'of planten leger in een co-op of competitieve multiplayer omgeving. Om vooruitgang te boeken, moet je een reeks uitdagingen te voltooien. Als je eenmaal voltooid is, kan wapens en kleding van je personage upgraden of u kunt de toegang tot nieuwe personages te krijgen.
Plants vs Zombies kreeg een maximale score van 100/100 van Game Revolutie onder met de stelling "Natuurlijk kun je je hele tijd schieten op zowel levend als dood, maar de beste gameplay komt uit uiteenlopende en mechanisch diverse beheersbare tekens." Zo deed Raxel aanbieden van het spel 10/10 zeggen "Dit spel is echt leuk, het werkt geweldig op de Xbox One. Ja, ik ben het eens dat ze hadden hun problemen met de servers, maar die zijn nu opgelost. Iedereen waardering dit spel (GAAAAME) voor het feit dat de EA-servers niet werken is eigenlijk niet de rating van de game ... "