pc-games torrents

pc-games torrents

Hitman is een van de beste spellen moderne Assassin's die er zijn en er is geen twijfel over bestaan. Spelen als de onstuitbare Agent 47 geeft je het gevoel dat je iets kunt doen en uit een stijlvolle moordenaar aan een undercover schuur of een sluipend ninja dat kan gaan overal onbesmet.
Het spel is nu beschikbaar in de gratis pc-games torrents websites en je moet het eens proberen, want er zijn een paar spelletjes die er zijn dat het gevoel zo krachtig als deze.
De plot van het spel begint met Diana Burnwood, Agent 47's handler, dat gaat rogue weglopen met bestanden die in gevaar kunnen brengen het Agentschap. Agent 47 is toegewezen aan Diana te doden en brengen Victoria, een tienermeisje dat was in haar zorg, terug naar het bureau.
Agent 47 gaat naar Chicago aan Diana, scheuten en wonden haar te doden en ze geeft hem een ​​brief voor ze sterft en vertelt hem om Diana veilig en zo ver mogelijk van het Agentschap te houden.
Alles over dit spel is goed, de manier waarop het is ontworpen, de manier waarop de cutscenes worden geproduceerd en het gat gameplay in het algemeen. Het spel klinkt zelfs goed, kun je zien dat de ontwikkelaars nam de tijd (6 en een half jaar) om dit spel perfect.
Dit spel wil dat je te doen je weg dus het geeft u veel en veel opties over hoe je wilt iemand vermoorden of hoe je wilt om te infiltreren in verschillende plaatsen, en dit is waarschijnlijk mijn favoriete ding over het. U bent niet gedwongen om een ​​weg te gaan en het oplossen van een missie in een bepaalde modus, je bent vrij om te doen wat je wilt; gewoon de klus te klaren.
Het feit dat je niet hoeft een patroon maakt dit spel goed en het maakt je ook wilt spelen meer omdat het niet saai. En zelfs de kills hebben een dramatische kant aan hen en je kunt zien dat elk en ieder van hen telt, niet zoals in games zoals Call of Duty of Counter Strike, waar je vermoorden degene die tegen je team.
Weet je hebt het instinct modus die meer lijkt op de 'spider sense "of 47 intuïtie die je vertelt waar te gaan, die je moet doden en het vergemakkelijkt uw gameplay als je nieuw bent in de Hitman-serie, de meer gevorderde spelers (zoals mij) zal deze modus saai vinden.
Wat heb je meer kans om te behagen zijn de cover-systeem is zo veel beter nu, punt schieten dat is een slow motion vermogen en het beste is de precisie schot, waarmee je zachtjes knijp de trigger om uw doel te stabiliseren voordat daadwerkelijk afvuren het pistool.
We echt nodig een nieuwe Hitman spel, omdat we Blood Money niet voor altijd kon spelen, dus niet alleen kregen we een nieuw spel, maar we kregen het beste dat Hitman ooit zou kunnen zijn. We je helemaal aan te moedigen om dit spel te krijgen, want het is geweldig en gratis.