PlayStation 3

PlayStation 3

Ik weet zeker dat je net zo nieuwsgierig als ik ben over het gevoel dat astronauten hebben wanneer ze worden aangetrokken in de ruimte, vrij zwevend in de gigantische heelal. Heb ik gelijk? Gravity Crash brengt een daling van de galactische adrenaline in de multi directionele shooter game. Het werd ontwikkeld door Just Add Water Ltd, uitgegeven door Sony Computer Entertainment en uitgebracht op verschillende data voor de PlayStation 3, PlayStation Portable, PlayStation Vita. Je kan het spel downloaden van PlayStation Vita spelletjes torrents websites en bel je vrienden voor een leuke multiplayer-ervaring!
Aan het begin van het spel kiezen uit een top-level menu welke planeet u wilt bezoeken. Dan zul je die planeet verkennen in een 2D zijaanzicht terwijl het proberen om te voorkomen dat de doorzeefd met grotten oppervlakken. Vergeet niet over de zwaartekracht, die is eigenlijk de belangrijkste uitdaging van het spel. Het spel heeft twee modi: de ene kunt u uw vaartuig te controleren waar u alstublieft met de joystick terwijl de andere beperkt uw keuze Eén richting- wanhoop niet, ik had het niet over de band! De games visuele stijl is geïnspireerd door de arcade games van de jaren '80, en in het bijzonder door Thrust, OID's en Gravitar.
Gravity Crash genoten meestal positieve reviews. Pushsquare.com bevestigde dat "Gravity Crash Ultra is een leuke reis naar de ruimte die gemakkelijk de meest geurige, mensen gepropt busreizen zal vullen zelfs. Zijn gebrek aan diepte betekent dat je niet gaat te wijden maanden van je leven aan, maar soms moet je gewoon iets leuk, makkelijk te halen willen, en vol met speelbare content. Op dat niveau is dit een absoluut koopje. "