Gratis pc games torrents

Gratis pc games torrents

Horloge Dogs is een van de meest verwachte games die werd uitgebracht vorig jaar, want het had veel te beloven. Het spel brak Ubisoft's verkopen record met meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht in korte tijd na de release.
Wilt u vandaag dit spel te krijgen, dan moedig ik u om het te krijgen van de gratis pc-games torrents websites en geef het een keer te proberen, het zal je niet teleurstellen.
Het achtergrondverhaal van het spel zet de actie van het verhaal in de stad Chicago, waar tijdens een black-out in 2003 elf mensen zijn omgekomen. Vanwege dat er werd ontwikkeld van een CTO's of een centraal besturingssysteem dat was eigenlijk een supercomputer die alles en iedereen in de stad verbonden.
Na een elektronische bankoverval die verkeerd ging, Aiden en Damien, de andere man die hem hielp, zijn beide weggegeven omdat ze struikelde over een vreemde bestand dat een andere hacker gewaarschuwd. Aiden was bang voor zijn familie omdat hij een doelwit op zijn rug had en hij neemt zijn zus en haar familie op een "verrassing" trip. Terwijl ze weglopen twee huurmoordenaars onderschepte hun auto en terwijl het proberen om Aiden doden, ze zijn nichtje Lena gedood.
Nu Aiden zoekt wraak en hij begint te gaan na de huurmoordenaars van hacking en het nemen van controle over de CTO's. En hier ga je, vanaf hier heb je nu helpen Aiden wreken zijn nichtje en uitgegroeid tot een burgerwacht en een super hacker.
Wat maakt dit spel zo geweldig is het feit dat je macht over iets dat werkt op elektriciteit en heeft een software van iets dat draadloos kan worden geactiveerd. U krijgt om de verkeerslichten, lege bankrekeningen te veranderen en zelfs granaten ontploffen die in uw vijanden zak.
Je krijgt ook bondgenoten die u zal helpen tijdens het spel te maken en zal het verhaal veel interessanter te maken, omdat je personage dat interessant kan lijken op het eerste, gaat heel saai te zijn.
Het spel bevat ook veel side missies en minigames die je zeker zal houden, en u kunt een persoonlijke benadering van elke missie te hebben, of u wilt gaan met brandende wapens of misschien wilt u voelen als een ninja infiltreren en het doden van je vijanden langzaam en stil. En een van mijn favoriete dingen in het spel is de spin rampage, moet u bij het gaan hebben als je dit spel te spelen!
De games ziet er bijna foutloos en de voice acting is uitstekend, en zelfs gaan voor een wandeling in de nacht, terwijl het buiten regent ziet er geweldig uit en voelt echt. Dit spel is mooi gedaan en de stad Chicago in het spel is het zo dicht als het kon krijgen van de echte.
Als ik erin geslaagd om u te overtuigen dat je echt nodig hebt om dit spel te krijgen, want het is zo groot, dan gaan en krijg vandaag nog gratis, hoef je niets te verliezen!