Gratis pc games torrents

Gratis pc games torrents

Race Driver: Grid is nog een geweldige race rijsimulator spel dat je je handen op zou moeten krijgen. Het spel wordt ontwikkeld door Codemasters, dezelfde jongens die Dirt 2, de geweldige realistische rally spel gemaakt en nu hebben we het zelfde ding, maar je rijdt op de weg, en deze benadering van de drijvende motor maakte ons meer dan tevreden.
Wilt u vandaag dit spel te spelen dan gaan en het krijgen van gratis pc-games torrents websites. Dit spel zal je niet teleurstellen, dan voel je je als een echte coureur.
Je begint het spel als freelance racer die geld nodig heeft om zijn eigen race-team op te bouwen of je kunt ervoor kiezen om te rijden voor andere teams. Zodra u begint met het beklimmen van de ladder en krijgen de reputatie, kunt u een naam te maken voor jezelf en je team en uw merk personaliseren.
Het spel kun je kiezen uit verschillende soorten races, zoals: afwijking, spier, tuner, touge, uithoudingsvermogen en meer. Hoe meer je concurreren, hoe meer rep je krijgt en het zal u toelaten om verder vooruitgang en krijgen sponsors en groter salaris dat u zal toestaan ​​om een ​​gaan op betere voertuigen.
De circuits zijn verspreid over de hele wereld en je zult merken dat je het rijden van de Verenigde Staten naar Europa en vervolgens naar Japan en elke regio heeft zijn eigen kampioenschap. En om het nog cooler is dat je kunt deelnemen aan de 24 Uren van Le Mans op het einde van elke tour.
De gameplay heeft ook een unieke functie genaamd de Flashback waarmee u kunt terugspoelen en uw crash in slow motion, deze functie laat zien hoe gedetailleerd is het spel en hoe goed het is geconfigureerd om het er zo echt mogelijk. En in gedachten houden dat het spel werd uitgebracht in 2008.
Een ander ding dat je wel of niet leuk vind is jouw teamgenoot die je zal helpen tijdens je races en op een gegeven moment moet je geïrriteerd omdat zijn lijnen zijn erg repetitief en je wilt dat er een manier was om hem te laten zwijgen, van natuurlijk dat je hem kan ontslaan en een nieuwe krijgen, en je zal dat, omdat een goede teamgenoot zal weerspiegelen in de rep die je eigen.
Algemeen is dit spel ziet er geweldig uit, de straten zijn mooi 's nachts net als de mistige japanse bergen en de manier waarop de auto's zijn gemodelleerd is prachtig. En er is geen beter gevoel dan het breken van een auto ter waarde van miljoenen dollars en dan terugspoelen en kijken naar de crash in slow motion.
De auto's fungeren zo authentiek mogelijk en het wijzigen van uw oog op de cockpit perspectief zal zeker voelt u zich als een coureur, een legale, niet zoals in andere racegames. Moet ik nog meer zeggen? Ik denk het niet ... je moet dit spel te krijgen, want het is gratis en je hoeft niets te verliezen, denk maar aan het te hebben.