Downloaden van de gratis pc games torrents

Need for Speed ‚Äč‚ÄčUndercover is de volgende NFS-spel dat we kunnen zeggen is de moeite waard te spelen sinds Carbon. Het heeft een verhaal dat een beetje lijkt te worden genomen van een 2 Fast 2 Furious film, maar dat is oke, we zijn koel met het.
Als u wilt om dit spel te spelen, dan kun je deze downloaden van de gratis pc-games torrents websites en geef het een schot, misschien vindt u het leuk.
Om eerlijk te zijn was ik een beetje teleurgesteld met het spel, lijkt het verhaal geweldig, maar het spel is een beetje onbevredigend, w
ant er is niet veel te doen. Je doet een missie / race en daarna is er een cut scene die u vertelt de man die je versloeg is nu in de gevangenis.
Spreken van cutscenes, kunnen we niet klagen, ze zijn mooi gedaan met goede acteurs als Maggie Q die je wel zullen kennen van verschillende films of tv-shows.
Het spel kenmerken en een open kaart van de wereld bestond uit vier verschillende gebieden: Palm Haven, Port Crescent, Gold Coast Mountains en Sunset Hills. Je begint met één gebied en als je verder komt in het spel ontgrendelen van de andere delen van de stad.
Anders dan het streven naar missies die je moet doen om minder verdacht lijken als je aan het doen zijn races is er niet veel te doen in de stad, omdat de missies worden benaderd vanuit een ander menu.
Een belangrijk ding is dat de graphics zien er veel beter dan in het vorige spel en wat leuk is dat nog steeds in staat zijn om de auto maar u wenst personaliseren. En de auto ziet er geweldig uit en je hebt een veel opties en je kunt kiezen uit muscle cars tot tuner of een deel van de klassieke exoten zoals Lamborghini.
Een ander minpunt van mijn zijn het feit dat het spel heeft een aantal ernstige glitches, zoals frame drops of inconsistent schaduwen die er uitzien alsof de ontwikkelaars te veel tijd niet rekening correct configureren dit spel.
Het spel heeft ook een online mode en multiplayer, maar helaas dat is saai ook, heb je een paar dingen die je kunt kiezen, zoals Capture the Flag en de normale races, dat is alles wat je krijgt.
Als u wilt dit spel te spelen of op zijn minst het eens proberen, kan je het gratis en te zien of het werkt voor jou, voor mij was het meer een teleurstelling, maar ik denk nog steeds dat het spel is het proberen waard out, zeker!