Gratis pc games torrents

Gratis pc games torrents

De Orde 1886 is een first person shooter game waarin je de rol van een ridder en je vecht met mensen en weerwolf-achtige wezens.
Wilt u vandaag dit spel te spelen kunt u het downloaden van de gratis pc-games torrents websites en genieten van de sfeer van de vintage Londen.
De actie vindt plaats in 1886 de alternatieve geschiedenis Londen en je speelt als een veteraan ridder, sir. Galhan die lid is van "The Order".
Jouw missie nadat u de strijd van de rebellen is om de overlevenden in de ondergrondse na te streven en er ontmoet hij met een aantal van de weerwolf-achtige halfbloed wezens genaamd Lycans.
De Orde omgevingen zijn geweldig en je zal zeker willen leven in de 19e eeuw Londen. De actie wordt gemengd met veel cutscenes die uiteindelijk zeggen een echt goede fantasie verhaal, en dit is geweldig om te zien in een spel in plaats van ergens u gewend bent, als een boek.
Doorheen het spel zal je ontmoet historische figuren zoals de legendarische uitvinder Nicholas Tesla die u zal uitrusten met ontzagwekkende zoekt Victoriaanse thema wapens zoals de boog pistool en terwijl je speelt zul je de verhalen van een nieuwe seriemoordenaar genaamd Jack the Ripper te horen.
Het verhaal is lineair en geweldig en je zal veel van de geschiedenis, die is altijd leuk te leren, maar je zal tonnen tussenfilmpjes die je boos zal maken hebben, omdat alles wat je hoeft te doen voor eenvoudige handelingen is op te halen, trekken, draaien, draaien of punt op verschillende objecten gewoon om te interageren met hen en het gevoel alsof je een deel van het verhaal. Maar zelfs het nemen van een eenvoudige wandeling door de straten van Londen en het luisteren naar willekeurige dialogen maakt ons als het spel nog meer, omdat je kunt zien dat er is aandacht besteed aan elk klein ding.
De beste momenten in het spel zijn de gevechten met de weerwolf-achtige wezens en de cutscenes en slow motion klappen en stoten die u kijken geweldig en maak je meer van een badass voelen in plaats van een oude man met een zwaard.
Een ding dat is vervelend is de zwarte balken die op en neer van het scherm die worden verondersteld om uw spel meer van een filmische look verschijnen, maar ze blokkeren uw visie van je vijand als je wilt om dekking te zoeken en maakt je gefrustreerd voelt .
Maar aan het eind van de dag, The Order 1886 is een geweldig spel dat in plaats voelt als een interactieve film in plaats van een spel, en dat is geen slechte zaak, maar vind je jezelf te denken dat dit is een spel of een documentaire over mystieke wezens. Ik zeker aanraden dat je dit spel te krijgen en geef het een keer te proberen, het is gratis, je hebt niets te verliezen en je zult een aantal dingen over de geschiedenis te leren. Wat is er niet leuk aan?