download op gratis film torrents

download op gratis film torrents

'Unbroken' vertelt het emotionele verhaal van de Amerikaanse Olympische atleet Louis Zamperini, die eindigt als een gevangene in het Japanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na zijn bommenwerper werd neergehaald in de oceaan, hij en zijn collega, Phil, overleven 47 dagen in een raft. In het kamp, ​​is Louie hoofdrol Jack O'Connell zeer wreed behandeld door het hoofd van het kamp, ​​de Japanse sergeant, Mutsuhiro Watanabe aka 'Bird'. Ondanks gewelddadige en meedogenloze houding Bird's naar de overlevende, verwijst hij altijd aan Louis als 'zijn vriend'.
Geproduceerd en geregisseerd door de succesvolle actrice Angelina Jolie, Unbroken is een Amerikaanse historische biografische oorlog-sport-drama film gebaseerd op het non-fictie boek 'Unbroken: Een wereld oorlog Story of Survival, veerkracht en Redemption', geschreven door Laura Hillenbrand.
De film had zijn wereldpremière op 17 november 2014 in Sydney en kreeg een grote release in de Verenigde Staten op 25 december 2014. De film brutowinst van $ 115.600.000 in Noord-Amerika, met een wereldwijde totaal van meer dan $ 161.000.000.
De film ontving gemengde reviews, Callum Hofler van Entertainment Junkie beweren "op zijn best, 'Unbroken' is misschien wel Desplat's sterkste en meest resonante emotionele werk sinds The Tree of Life of Harry Potter en de Deathly Hallows- Part 2, beide uit 2011. Het komt uit vet, ambitieuze, maar toch intiem en sentimenteel allemaal hetzelfde. Het kan een elegante en harmonieuze exploratie van de menselijke vastberadenheid, drive en geest. "
De film is beschikbaar voor download op gratis film torrents websites.