En gjennomgang av Arizona Opplæring og evaluering Center (AZTEC) programmer

Arizona opplæring og evaluering Center eller AZTEC-gruppen er en privat, nonprofit, IRS godkjent 501(c)(3) organisasjon gir gode programmer og tjenester til barn og voksne med utviklingshemming i ulike miljøer i Arizona og de omkringliggende områdene Avondale, Glendale, Maryvale, Peoria og overraskelse. AZTEC gruppe planlegger også å utvide sin virksomhet i Malaysia, Singapore og Tokyo, Japan.

 

Voksen tjenester programmer

 

Voksen programmer og tjenester tilbyr en individuell trening på ulike områder som selvstendig liv, livsferdigheter, sosiale og samfunnet bevissthet og sosial utvikling for personer over 18 år gammel.

 

Det er et bredt spekter av pensum og programmer som tilbyr muligheter for læring gjennom kunst og matlagingskurs, musikkterapi, fysisk trening klasser, frivillig erfaringer og samfunnet utflukter til parker, biblioteker og museer samt eksponering å arbeide. AZTEC gjennomfører også spesielle arrangementer hvert år fokusert på fødselsdager, ferier og temafester.

 

AZTEC gir læringsmuligheter gjennom integrert rekreasjon og fritidsaktiviteter og konsentrater på trening mennesker med funksjonshemninger å bli flere selvstendig.

 

Eldre voksen programmer

 

Eldre voksen programmer gi opplæring og terapeutiske aktiviteter fokusert på de sosiale, psykologiske og fysiske behovene aldring personer. AZTEC leverer skreddersydde tjenester som er utformet for å støtte vellykket aldring og hjelper hver enkelt å opptre mer uavhengig som mulig.

 

AZTEC tilbyr programmer og tjenester til mennesker som bor i et AZTEC boligområde slik at de kan være hjem og erfaring daglig aktiviteter i mer komfortable omgivelser.

 

Ifølge enkelte grupper vurderinger nyte seniorer en rekke aktiviteter som kunst og håndverk, og bingo, i tillegg til deltakelse i integrert aktiviteter som tilbys av lokale eldresentre. AZTEC gir stor betydning for et avslappende og trygt miljø som tilbyr spennende og morsomme aktiviteter for dem.